Du har muligheten til å få dekkene og felgene dine montert på bilen hos en av våre 1200 samarbeidspartnere. 600 av dem kan dessuten ta imot leveringen av dekkene dine direkte fra oss. Et praktisk og verdsatt system for flere av våre kunder, da det mange ganger innebærer en lavere transportkostnad, at det er mer tidseffektivt og selvfølgelig svært komfortabelt. Vi anbefaler at du alltid velger direkteleveranse til verkstedet som skal utføre monteringsservicen, dersom du ikke utfører dekk- eller felgbyttet selv.

Når du har kommet til kassen, kan du velge å få dekkene levert til nærmeste samarbeidspartner som tar imot dekk. Søk opp en partner ved hjelp av by eller postnummer. Velg det verkstedet der du vil ha dekkene dine levert og fortsett videre til kassen. Leveringsadressen vil nå være endret og du trenger ikke hente ut dekkene dine på et av postens utleveringssteder, da de leveres direkte til verkstedet du har valgt. Verkstedet utfører deretter monteringen av dekkene og felgene på avtalt tidspunkt.

Vi på Nordendekk kan tilby samarbeidspartnere over hele Norge, som alle utfører dekkbytter på en profesjonell måte. Alle våre samarbeidspartnere holder høy kvalitet og er nøye utvalgte. Alle verkstedene må oppfylle visse kriterier før de får stå på vår liste over samarbeidspartnere. Klikk på byen din eller postnummeret ditt for å se hvor det nærmeste verkstedet er. Samme regler for leveringstid gjelder uansett om det avtalt monteringsservice eller ikke. Vanligvis har verkstedet dekkene dine i hende innen fem arbeidsdager, selv om avvik kan forekomme. Les mer om dette under leveranse-rubrikken.

OBS!

Du må selv ta kontakt med verkstedet du velger for å bestille tid for montering av dekkene, eller om du har andre spørsmål. Vi på Nordendekk informerer verkstedet om at dekkene dine vil bli sendt direkte til dem.