Nyt bruken av massive Accelera-dekk

I 1996 produserte Accelera sitt aller første dekk. Accelera er et ungt selskap fra Indonesia, og fabrikken deres ligger midt i et vakkert naturområde nedenfor fjellene i Bogor. Sentul International Circuit, som er en veldig stor racerbane, ligger dessuten - passende nok - omtrent tre kilometer fra Accelerafabrikken. Alle slags dekk produseres for lastebiler, biler og busser, og passer til ulike værforhold. Uansett hva slags dekk du trenger, har Accelera budsjettdekk som ikke går på bekostning av kvaliteten.

Siden selskapet er ungt og fabrikken er nylig anlagt, har det dessuten kun blitt investert i moderne teknologi fra starten, uten at pengene har blitt spist opp av omstilling av produksjonen fra eldre og dårligere metoder og materialer. Nytt, avansert utstyr sikrer høykvalitetsdekk som er fokusert på sikkerhet og innovasjon, samtidig som elegant design og hastighet er like viktig i produksjonsprosessen. Mye av inspirasjonen bak design og kvalitet kommer fra de beste dekkene som produseres i Europa i dag. I tillegg tar selskapet stort hensyn til forbrukernes behov og ønsker.

Til tross for at det beste fra andre produsenter er innlemmet i design og produksjon, så er Accelera-dekk et budsjettdekk, men uten at det av den grunn går på bekostning av sikkerhet og levetid. Enten du kjører på glatte veier i regnvær med blader på veien, eller snirklete og bratte veier, så har Accelera-dekk like godt grep som på en flat vei på en solrik dag. Med kort bremselengde og ordentlig grep, kan du føle deg trygg på veien. Eksempler på Accelera dekkmerker er Alpha, Alpha XL, Beta, Lota og PHI, samtlige er sommerdekk. Mens Accelera Snow-serien inneholder en rekke vinterdekk som er spesielt tilpasset for vinterforhold, som Snow XL. Vinterdekkene er ypperlige for snøvær og andre ekstreme værforhold ettersom de tilbyr betydelig bedre kontroll enn sommerdekkene.