Kleber er en dekkprodusent som har blitt kjent over hele Europa for sin pålitelighet. Selskapet produserer dekk som passer de fleste kjøretøy og alle typerunderlag, uansett om man skal konkurrere på asfalt, eller trenger å ta seg gjennom en snøstorm. Dekk fra Kleber betyr at du alltid kan føle deg trygg på at du har kontroll over kjøretøyet. Selskapet eies nå av den anerkjente produsenten Michelin.

En av grunnene til at Kleber dekk blitt så godt kjent for sin pålitelighet og sikkerhet, er at dekkene kommer i så mange forskjellige klasser av grepevne på vått underlag. Ikke mindre enn syv forskjellige klasser er tilgjengelig, fra A (kortere bremsestrekning) til G (lengste bremsestrekning). Forskjellen mellom de to ytterlighetene kan i noen tilfeller være så stor som 30 prosent. Dette beror blant annet på hvordan omstendighetene er, som for eksempel hvilket underlag man kjører på, og hva slags type kjøretøy du kjører. Et annet aspekt som er verdt å tenke på, er at Kleber dekk kommer også i forskjellige graderinger av drivstoffeffektivitet. Selv her finnes det sju forskjellige klasser, fra A (mest effektiv) til G (minst effektiv). Det er en mulighet for å redusere brenselforbruket med opptil 7,5 prosent, avhengig av kjøretøy og omstendigheter. å finne ut nøyaktig hvor høy drivstoffeffektivitet er, er imidlertid vanskelig, siden det er mange parametere å vurdere, men med dekk fra Kleber har man kommet en lang vei.

For de som leter etter en dekktype som passer for ulike typer vær og underlag, er DYNAXER HP3 et populært valg. Det er en veldig holdbar variant, som er utmerket til bruk på bløtt underlag og samtidig opprettholde sikkerhet og følsomhet. Dekk fra Kleber finnes både til personbiler og varebiler, og er i stand til trygt og problemfritt transportere tyngre last, både sommers- og vinterstid.