Rotalla er en av de ledende produsentene av kvalitetsdekk i Kina i dag. Flere av de som samarbeider med merket og fabrikken hvor de er laget, kan ikke bare vitne om ekstremt høy kvalitet, men også om at de ansatte og deres medarbeidere er svært profesjonelle. Dekkene fra Rotalla produseres i en fabrikk i Guangrao, Shandong, Kina. Fabrikken er en av de mest moderne i landet, og bruker en høy grad av automatisering. Dette for å kunne sikre en rekke ting som kjennetegner selskapet, og som garanterer kundene en fantastisk kvalitet. For det første kontrollerer de alle materialene som brukes i dekkene, slik at de skal samsvare med, og oppnå, den nødvendige kvaliteten som kundene krever. Deretter er både utforming og kjøreegenskaper noe som også er viktig. I tillegg, som om ikke dette var nok, sørger selskapet for at alle deres produkter lever opp til internasjonale krav og standarder.

Fabrikken, hvor Rotalla produserer dekk, ble bygget i 1986 og har testutstyr som er importert fra ulike deler av verden, ofte fra Japan, USA og Tyskland. Selskapets sortiment omfatter dekk i alle størrelser. Naturligvis tilbyr de både sommer- og vinterdekk. Det som er spesielt viktig med dekkene fra denne produsenten, er ikke bare at de tilbyr sine kunder et produkt av høy kvalitet, som tilfredsstiller alle krav til produksjon for å kunne tilby så gode kjøreegenskaper som mulig. De arbeider nemlig intensivt for at dekkene i tillegg skal produseres under miljøvennlige betingelser, og ikke minst, er utformet på en slik måte at de reduserer bilens drivstofforbruk.

Det er mange grunner til å velge dekk fra denne produsenten. Ikke minst fordi Rotalla tilbyr høy kvalitet til en god pris, og for at de i sin produksjon og design verner miljøet. Når du velger Rotalla, velger du bort unødvendige kostnader og fremmer en bedre helse for planeten vår!