Dette selskapet er en indisk dekkprodusent, som i tillegg til produksjon av dekk for det indiske markedet, også er en fremtredende eksportør. De er til og med godkjent av regjeringen i India, og følger selvfølgelig også internasjonale regler for hvordan dekk skal konstrueres. Selskapet ble stiftet i 1982, og har siden starten alltid jobbet for ikke å bare være i forkant med å utvikle gode dekk og andre produkter, men også forsøke å utvide sin eksport til andre land. I dag forsyner selskapet mer enn 30 land i det internasjonale markedet med sine dekk.

Det som gjør at bileiere, år etter år, velger å utstyre bilene sine med dekk fra SuperKing, er at selskapet alltid har forsøkt å ta godt vare på sine kunder og tilby dem en fullgod service. I dag har selskapet, gjennom kvalitetsforsikring, en garanti for at deres produkter leverer akkurat hva de lover, og derfor vil de gjøre sitt ytterste for å erstatte produktet eller reparere feil om slikt oppdages. Kunder av selskapet opplever ofte en spontan og hjertelig service i deres butikker, mer enn de noengang har fått av andre dekkforhandlere.

Selskapet produserer i dag hovedsakelig dekk for såkalte to-og trehjulinger, samt for en rekke kjøretøy innenfor landbruket. Det innebærer at de ikke produserer dekk for vanlige biler. Når hvert enkelt dekk produseres, foregår det ikke bare med de nyeste maskinene, men også med en grundig testing av produktene, for å sikre kvaliteten.

Når du leter etter et dekk som du vil skal vare lenge, og befinner seg i forkant av den teknologiske utviklingen, er et dekk fra SuperKing et godt alternativ. Med deres produkter, får du både sikkerhet og holdbarhet i ett.