Torque er et britisk dekkselskap i den øvre prisklassen, og har som mål å gi sine kunder en ekstraordinær dekkopplevelse. Dekkene deres produseres i deres egen state-of-the-art fabrikk, hvor produktene deretter blir grundig testet, slik at du kan være sikker på at de lever opp til det de lover. I tillegg er selskapet nøye på at dekkene også skal harmonisere med den for øyeblikket gjeldende lovgivningen i de ulike europeiske land. Foreløpig fokuserer Torque hovedsakelig på produksjon av dekk for biler og busser, men også for lastebiler.

Dekkene deres er spesielt utviklet for å utkonkurrere de vanlige, store kvalitetsmerkene, samtidig som de forsøker å tilby en pris som er overkommelig. I tester i alle europeiske land, vinner vanligvis dekkene fra Torque over de fleste av konkurrentene. For eksempel har dekkene deres alltid kortere bremsestrekning på våte og tørre veier, men de bruker også å være bedre når det gjelder å gi føreren bedre generell kontroll over kjøretøyet. Ikke minst bidrar dekkene til et lavere drivstofforbruk. Dette gjør valget av bildekk mye enklere for deg. Hvem ønsker ikke et dekk som vinner over de fleste merker, og samtidig selges til en god pris?

Torque dekk til lastebiler og busser har lignende egenskaper. Ikke minst er de laget for å gi føreren maksimal kontroll over kjøretøyet, men de har også en kortere bremselengde enn de fleste dekk. Samtidig tilbyr de en holdbarhet, som gjør at dekkene vinner over de fleste konkurrenter. Dekkene er utviklet for bruk både på lange landeveisstrekninger og for kjøring i byer.

Det er derfor mange grunner til å velge dekk fra Torque. Ikke minst vil det være viktig hvis du ønsker kjøre trygt, og samtidig ha total kontroll over kjøretøyet.