Tyrex international Rubber Co. er en dekkprodusent i Kina, som ble grunnlagt i 2006. Den ble grunnlagt ved hjelp av utenlandske investeringer, og opprettet for å bistå de ulike selskapene med de siste nyvinningene for å lette produksjonen av moderne dekk. Selskapet har ikke fokus på å produsere vanlige bildekk, men i stedet produserer de mer eller mindre de eneste dekkene tiltenkt for kjøretøy som primært brukes i gruveindustrien. Markedet for disse dekkene er delvis i Kina, men selskapet selger dem i tillegg rundt om i hele verden. Dette betyr at deres dekk er spesialiserte, og gir dermed deg som kunde en fordel, noe som få andre selskaper som produserer disse typene dekk kan gjøre.

Det som virkelig gjør dekkene fra Tyrex spesielle, er at de er konstruerte for å tåle det barske miljøet som gruven representerer. For å oppnå dette bruker de en spesiell gummivariant, som ikke bare gjør dekkene enda mer holdbare, men også gir deg en unik kontroll over kjøretøyet. Videre er mønstrene på dekkene spesielt tilpasset for å takle gruvenes krevende situasjoner. Men ikke minst har dekkene deres en unik dekning, som gjør at kontrollen over kjøretøyet blir fantastisk med Tyrex dekk.

Dekkene fra Tyrex er spesielt egnet for de som ønsker dekk til gode priser uten at kvaliteten blir lav. Når du velger dekk fra Tyrex, kan du i tillegg velge en rekke tilleggstjenester. For eksempel så tilbyr selskapet å fylle dekkene med en spesiell gele, noe som betyr at de aldri mer risikerer å bli punkterte. Dette kan være spesielt nyttig hvis du vet at gruvemiljøet, hvor dekkene skal brukes, er ekstra vanskelig tilgjengelig.

Tyrex er dermed et valg for alle som ønsker å ha gode dekk til rimelige priser!