Riken Tyres er et merke for dekk produsert av den giganten Michelin. Men ikke minst er dette et merke som gir alle sine eiere en fantastisk kvalitet til en meget god pris. Deres dekk tilbyr deg et alternativ til de dyrere merkene, selv om de ofte har nøyaktig samme holdbarhet og funksjoner.

Men til tross for at Riken i dag produseres av Michelin, har ikke dette alltid vært tilfelle. Riken er nemlig et merke som opprinnelig kommer fra Japan, der det begynte som en kjemisk fabrikk i 1917. Men etter hvert som årene gikk, og biler ble mer populære, begynte selskapet også produksjon av dekk til disse. Virksomheten gikk bra, og snart begynte de å også eksportere dem utenlands, til steder som USA. Eksporten til dette landet startet i 1979, og det var ikke lenge før de også begynte å eksportere til Europa. Men det var ikke før i 1992, da Michelin kjøpte opp Riken, at merket kunne begynne å spre seg over hele verden. Og i dag er merket en garanti for kvalitet og innovasjon. Ikke minst fordi Michelin eier selskapet, kan du være sikker på at produktene fra Riken alltid er i forkant av forskningen.

Rikens produksjon er i dag først og fremst fokusert på å tilby markedet for vanlige biler og lette lastebiler billige dekk. Og takket være at Michelin har tatt en stor plass i markedet, og på mange måter leder forskningen i bransjen, kan du også være trygg på at deres kunnskap når fram til Riken. I tillegg til produksjon av rimelige og dekk av høykvalitetk, de er også rettet mot at deres produkter skal være så miljøvennlig som overhodet mulig.

Hvis du bestemmer deg for å velge Riken, vil du ikke angre på ditt valg. Forutenom at deres dekk tilbyr god kvalitet til en lav pris, er de også miljøvennlig produsert. Lykke til med kjøpet!