fb

Billige dekk – KJØP dine nye dekk ONLINE

Vi har alltid gode priser på dekk av høyeste kvalitet fra de fleste produsenter.

Vet du ikke hva dimensjon du skal ha?

Stomil

Stomil er en av verdens ledende produsenter av dekk i alle segmenter. Ikke minst er dekkene fra Stomil også spesielle, fordi de alltid bærer med seg en andel av selskapets rike historie. Stomil er et polsk selskap som begynte å produsere dekk for både biler og sykler i 1930. Virksomheten gikk godt, men det var først etter andre verdenskrig at den fullt ut kunne utvikle seg til hva den er i dag. Under krigen ble nemlig virksomheten avbrutt da nazistene okkuperte selskapets fabrikker. I 1947 ble selskapet i stand til å produsere den første masseproduserte dekkserien i Polens historie.

Stomil har alltid vært et framtidsrettet og innovasjonsorientert selskap, og i 1964 opprettet de sitt første laboratorium for å utvikle gummimateriell, samt for å kunne forbedre dekkene sine ved gjentatte og godt dokumenterte tester. Fram til begynnelsen av 1990-tallet var innenlandsmarkedet det viktigste markedet for selskapet. Da selskapet i løpet av dette tiåret ble introdusert på børsen og begynte å få sine første sertifikater, begynte også naturligvis en utenlandsk lansering. I dag selges dekkene fra Stomil i hundrevis av land over hele verden.

Blant selskapets produkter er det i dag ingen dekk som er utformet for vanlige biler, men derimot til kjøretøy som brukes innenfor industrien. Ikke minst vil du i deres utvalg finne dekk som er utformet for fly og trucker, samt for traktorer og skurtreskere. Etterspørselen av dekk for kjøretøy innen jordbrukssektoren har økt dramatisk, og dette har i stor grad gagnet Stomil.

Stomil produserer altså høykvalitetsdekk som brukes overalt i bransjen. Ikke minst er dekk fra denne produsenten et godt valg dersom du er ute etter et produkt fra et selskap som du vet har en historie å leve opp til. Ved å velge Stomil trenger du ikke bekymre deg for verken sikkerhet eller kvalitet.