Novex er et fremdragende dekkmerke, og navnet betyr omtrent "det rette valget." Det er et merke som produserer mange ulike dekk for de fleste formål og kjøretøy som er vanlige på veiene. I deres sortiment finner du for eksempel dekk for vanlige personbiler, lette lastebiler, vogntog og firehjulsdrevne kjøretøy av ulike typer. Novex skiller seg også fra mengden ved å tilby et godt utvalg av størrelser for å passe de fleste kjøretøy, likeså som de også tilbyr produkter som de kan garantere lever opp til høy standard. Ikke minst utfører de grundige tester på hvert produkt for å sikre deres fortreffelighet.

For vanlige personbiler tilbyr Novex dekk som har lang levetid, men som også tilbyr et høyt nivå av sikkerhet. Ikke minst er sikkerheten tydelig når man ser på dekkets unike evne til å gi sjåføren kontrollen over kjøretøyet. Det bør legges til at Novex i tillegg har en serie med høyytelsesdekk.

Når det kommer til deres dekk for større kjøretøyer, som lastebiler og vogntog, har de på nøyaktig samme måte tilpasset dekkene for at du skal få maksimalt ut av din kjøring. For disse større kjøretøyene har de dels fokusert på dekkenes holdbarhet, men også på at de skal føre kjøretøyet frem så stille som mulig. Dette er spesielt viktig for deg som sjåfør. å stadig sitte og kjøre i en lavfrekvent støy kommer mest sannsynlig til å gjøre deg søvnig, noe som øker risikoen for ulykker betydelig. Men også for miljøet er det selvsagt viktig å redusere støy fra kjøretøyet ditt.

Novex tilbyr dermed høykvalitetsprodukter for alle som er på jakt etter dekk som er stabile og holder lenge. Ved å velge dette merket, slår både et slag for din egen sikkerhet og miljøet. Et godt valg, rett og slett!