Contire er et system utviklet av den store dekkprodusenten Continental, som produserer dekk for verdensmarkedet. Ikke minst produserer Continental fantastiske, bærekraftige og innovative dekk av høy kvalitet. De produserer også dekk som er trygge på veiene. Innenfor sitt eksisterende utvalg, vil du finne dekk for både biler, busser, lastebiler og trucker. Med dekk fra Continental, får du et produkt i verdensklasse.

Men for å tilfredsstille sine kunders behov for å spare penger og å gjøre noe for miljøet, skapte de sitt system Contire. Systemet innebærer at kundene kan ta sine gamle, slitte Continentaldekk, og få dem pusset opp slik at de blir som nye. Dette gjøres gjennom mange forskjellige trinn, men idéen er at det er unødvendig å kaste et par dekk som fremdeles kan brukes. Ved å sende dem til gjennombygging, kan du bruke dem igjen - i mange år fremover.

Grunnen til at dette systemet er blitt populært, spesielt for dekk som brukes av kommersielle kjøretøy, er at det sparer penger for kunden. Men systemet hjelper også til med å beskytte miljøet på alle mulige måter. Ikke minst har den nylige fokusen på drivhuseffekten og den potensielle oppvarmingen av planeten vår ført til at det har blitt lagt et større fokus på å gjenbruke så mye som mulig i dekkbransjen. Og med sitt system Contire, tar Continental virkelig denne oppgaven alvorlig.

Så dersom du er en bedrift eller en person som ikke ønsker å legge unødvendige penger i nye dekk, er Contire den perfekte løsningen. For det første kan du spare betydelige mengder penger ved å benytte tjenesten, men du kan også ta vare på miljøet. For å komme i gang og å lære mer om denne løsningen, kan du ta kontakt med din nærmeste forhandler av Continental.