Titan Tire er en av Nord-Amerikas største produsenter av dekk for terrenggående kjøretøy av ulike typer. Ikke minst skjønner man dette når man befinner seg på deres store produksjonsanlegg, som ligger i Freeport, Illinois, Bryan, Ohio. Selskapet har også et annet anlegg hvor dekkene deres produseres, i Des Moines, Iowa, som også fungerer som hovedkvarter for hele konsernet. Titan er tenkt som et merke som skiller seg ut fra mengden, og som tilbyr alle bileiere kvalitet, komfort og sikkerhet langt utover det vanlige.

Titan er den eneste store produsenten som utelukkende fokuserer fullt ut på å produsere dekk som skal brukes for off-highway kjøring, noe som betyr at de har en kompetanse i denne typen dekkproduksjon som andre selskaper ikke kan tilby. At selskapet har kunnet fokusere kun på å skape dekk som er laget for å få et godt grep, og som på andre måter er spesialtilpasset dette miljøet, er noe som gjør dette til en svært spesialisert merkevare. De viktigste bruksområdene for disse dekkene er primært gruvedrift, men også alle bransjer som i dag omkranser jordbruksvirksomheten. Ikke minst har Titan et stort marked innenfor traktorer og skurtreskere som brukes i landbruket. I tillegg produserer selskapet hjul for maskiner som brukes av privatpersoner. Hos Titan vil du finne for eksempel hjul som brukes på motordrevne gressklippere. Dette er et stort marked som stadig øker i takt med at hagearbeid har blitt et stadig viktigere statussymbol.

Med dekk fra Titan får du altså dekk som er helt og holdent produsert i USA, og spesielt tilpasset kjøretøyenes primære formål, det å komme seg rundt på vanskelige områder. Dekkets kvalitet og ytelse vil tale for seg selv når du velger å utstyre kjøretøyet ditt med dekk fra Titan Tire.