Du er alltid velkommen til å kontakte oss med spørsmål, synspunkter, ris og ros. Vi gjør alt for at du som kunde skal bli fornøyd og finne akkurat de produktene du har behov for.

Finner du ikke svar på spørsmålene dine i kundeinformasjonen vår? Kontakt gjerne vår kundestøtte så vi kan hjelpe deg med det du lurer på. Fornøyde kunder er alltid vårt mål og vi har alltid ditt beste som høyeste prioritet.

Vi står til din disposisjon på følgende e-postadresser:

Spørsmål og ønsker angående tilbudet vårt

Hvis du har spørsmål, eller om du lurer på noe, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vi tar gjerne imot ønsker om utvidelse av vårt sortiment.

Generelle spørsmål angående dekkstørrelse og vårt øvrige tilbud.

Hvis du er usikker på hvilken dekkstørrelse som gjelder for akkurat din bil så er det bare å ta kontakt. Vi har lang erfaring i bransjen og kan gi deg tips om både merker og kvalitetsnivå ved valg av bildekk for akkurat din bil. Send oss en e-post

Spørsmål angående bestillingen din

Fyll inn navn og telefonnummer på kontaktskjemaet, så ringer vi deg opp så fort vi kan. Du kan også gjerne sende en e-post, så svarer vi deg der.

Du kan følge statusen på bestillingen din online

Min bestilling

Ved øvrige spørsmål angående bestillingen din.

Send oss en e-post

Ved reklamasjon eller retur, vennligst kontakt oss på

[email protected]

Ellers

For generell informasjon er du velkommen til å kontakte oss på

Her kan du også sende tilbakemelding eller dele dine øvrige synspunkter

[email protected]

For teknisk support eller spørsmål som angår nettstedet

Nordendekk.no: [email protected]

DackOnline.com: [email protected]

Kontaktskjema

Hvis du vil sende en e-post til kundesenteret vårt, kan du bruke kontaktskjemaet under. Ikke glem å fylle inn den obligatoriske informasjonen i skjemaet, slik at vi lettere kan hjelpe deg. Vi svarer på spørsmålene dine så fort vi kan.