Interco er en virksomhet som er basert i Lousiana, USA, og målet er å prøve å produsere de absolutt optimale dekkene for racing med firehjulsdrevne kjøretøy, terrengkjøretøy og kjøretøyer konstruert for dragracing. Deres konstant engasjement for å produsere de beste mulige dekkene og å alltid holde seg langt fremme på den teknologiske fronten, har gjort dem til et anerkjent selskap i bransjen. I dag produserer de en rekke dekk for diverse formål.

Dekkene som selskapet tilbyr for firehjulsdrevne kjøretøy er innenfor kategorien Light Truck Tires. Her finnes en håndfull av forskjellige dekk, som er egnet for alle typer kjøring. Ikke minst deres forskjellige tegninger, slik at de kan takle alle utfordringene som det grovere terrenget tilbyr. Innenfor serien Racemaster Tires vil du i stedet for finne deres forskjellige dekk beregnet for dragracing. Disse derimot har minimalt med mønster, i noen tilfeller ikke noe i det hele tatt, alt for å være i stand til å gi så liten motstand mot veibanen som mulig, slik at du raskt kan nå høye hastigheter.

Selskapet produserer også Intercodekk, som er ment for bruk innen jordbruks-og industrivirksomhet. Her tilbys altså dekk som er spesielt tilrettelagt for bruk på traktorer og andre lignende kjøretøy. Disse dekkene er åpenbart mye grovere, og de er på ulike måter tilpasset for å kunne tilby stabilitet og styrke. Dekkene er derfor utstyrt med et svært grovt mønster.

Dekkene fra Interco er definitivt i det øvre prissjiktet, men på den andre siden tilbyr de en betydelig høyere kvalitet enn de fleste andre selskaper kan tilby. Med dekk fra dette selskapet får du en kvalitet som gjør at du kan føle deg trygg på at dekkene vil ikke bare vare lenge, men at de også er utrolig trygge og stabile.