Toyo Historie

Toyo ble grunnlagt i Japan i 1945, av Rikimatsu Tomihisa. Siden begynnelsen har Toyo stått for kvalitet, ytelse, innovasjon og god service, noe som har ført til at Toyo har et utmerket rykte over hele verden. Toyo har anlegg i Nord- og Sør-Amerika, Europa, Asia og Oseania. Selskapet har hovedkontor i Osaka, og Toyo har i dag i overkant av 3000 ansatte. Toyo produserer dekk, industrigummi, harde og myke polyuretanprodukter, med mer. Toyo produserer dekk under to merker, Toyo og Nitto. Toyos dekk er trygge og pålitelige, ettersom de er utviklet ved hjelp av den nyeste teknologien. Dekk fra Nitto er spesielt utvalgte, og kombinerer frihet og kreativitet perfekt. Toyos ambisjon er å være et selskap med spesialister, som fokuserer på å forbedre sikkerheten og stabiliteten på selskapets produkter. For å nå dette målet, arbeider Toyo med å beskytte, stabilisere, levere, forbedre og vinne. Toyo var den første japanske dekkprodusenten som etablerte en filial i USA i 1966. Fra da Toyo etablerte sitt kontor i Sør-California, har selskapet fortsatt å vokse i det amerikanske markedet. På slutten av 1980-tallet begynte Toyo til og med å produsere dekk i USA. Toyo har fortsatt å vokse, og har nå avdelinger i flere andre land. Siden 1980-tallet har Toyo konkurrert i road-racing i USA, og er i dag et kjent navn blant de som er involverte i motorsport. Toyo har en lang liste med mesterskapstitler i ryggen, som viser selskapets suksess i racingverdenen.

Dekk fra Toyo

Toyos motto er å skape ny verdi gjennom innovasjon, ved hjelp av avansert teknologi. Selskapets mål er å fortsette å ha en sterk tilstedeværelse i markedet og tilby innovative produkter, som tilbyr løsninger som Toyos kunder trenger. Toyo ønsker også å opprettholde et godt forhold til sine ansatte og interessenter, og samtidig beholde den kreative ånden som gjennomsyrer selskapet. For at Toyo skal kunne gi sine kunder det de er ute etter, har Toyo blitt ledende når det gjelder produktutvikling og innovasjon. Toyo var for eksempel ledende når det kom til å produsere dekk med større felger for sportsbiler. Toyo utviklet også et sportsdekk for lette lastebiler og SUV'er. Dekket, kalt Proxes S/T, ble en kommersiell suksess og etablerte Toyo som en leder i sportsdekkmarkedet. Toyo lanserte i 2003 Open Country M/T, et dekk som er spesielt tilpasset off-road kjøring. Dekket er slitesterkt og har en eksepsjonell ytelse off-road, men gir også en komfortabel kjøreopplevelse på motorveien. Versado LX er Toyos luksusdekk, lansert i 2007. Dette var det første steget Toyo tok mot luksusmarkedet.

Toyo har selvfølgelig sine egne forsknings-og testfasiliteter. På forskningsanleggene arbeider Toyo med å utvikle ny teknologi, men også med hvordan selskapet kan arbeide med den teknologien som allerede finnes, for å skape et bedre produkt. På Toyos testanlegg testes alle Toyos nye produkter, for at selskapet skal kunne garantere at produktet oppfyller den standarden som Toyo har satt for sine produkter. For at Toyo skal kunne garantere at deres dekk er av høyeste kvalitet, benytter selskapet Tire Design Platform Technology, noe som gjør at datamaskiner kan analysere hvordan ulike kjøretøy oppfører seg på veien. Dette kombineres med selskapets tradisjonelle dekksimuleringteknologi. Toyo vet hvor viktig, og hvor mye, dekkene påvirker bilens ytelse og førerens kjøreopplevelse. Selskapet tester derfor komfort, kjøretøyets stabilitet, hvor holdbart dekket er og hvordan dekket takler høye hastigheter. Ved å kombinere ulike typer kjøretøymodeller og veityper, kan Toyo studere hvordan dekket påvirkes av ulike faktorer. For Toyo er det viktig at deres dekk er testet under forhold som er så virkelighetsnære som mulig. Det er også det som gjør at Toyo kan fortsette å levere dekk av høy kvalitet. Toyo har utviklet sine simuleringsprogram selv, og kan derfor tilpasse programvaren til de standarder som selskapet setter, og gjøre endringer når Toyo har utviklet ny teknologi til sine dekk.

Toyo dekk

Toyo dekk tilbyr et bredt utvalg av dekk, så uansett hva slags bil du leter etter dekk til, så har Toyo noe for deg. Toyos dekk er av høyeste kvalitet, med den beste ytelsen du kan tenke deg, samt en meget god holdbarhet. Toyo garanterer at de kan levere dekk som du vil være fornøyd med, uansett hvilket kjøretøy du ønsker dekk til. Med Toyos dekk, får du en bedre og mer behagelig kjøreopplevelse. Toyo jobber kontinuerlig med å utvikle sine produkter slik at kundenes ønsker skal bli oppfylt. Fordelene med Toyos dekk er mange for deg som kunde. Foruten et dekk av topp kvalitet, ønsker Toyo også å være sikker på at du får svar på alle dine spørsmål, samt bidra til å finne riktig dekktype for ditt kjøretøy. Dermed tilbyr Toyo alle sine kunder førsteklasses kundeservice. For Toyo er det viktig å fortsette med å levere dekk som er innovative, av høy kvalitet og med høy yteevne, samt gi deg den kundeservice du behøver.

Toyo dekk

Dekk fra Toyo