Marangoni er et italiensk selskap som produserer dekk av høyeste kvalitet. Dekkene blir produsert i Italia for en rekke ulike kjøretøy, men fremfor alt er selskapet fokusert på dekk til vanlige personbiler, SUV-er og lette trucker. Marangoni er så stolte over og sikre på produktkvalitet sin, at de tilbyr alle kunder en livstidsgaranti, slik at du skal føle deg trygg på at ingenting uventet vil skje med dem under kjøring. Denne livstidsgarantien beskytter deg ikke bare mot fabrikasjonsfeil, som kan oppstå og være synlig, men beskytter deg også mot uventede skader som kan oppstå under bruk. Garantien har Marangoni innført for å skille seg ut fra andre dekkprodusenter, og for å vise den utrolige kvaliteten på produktene. Hvem andre ville våge å gi en slik garanti?

Marangoni er i tillegg en dekkprodusent som ikke bare produserer sine dekk lokalt i Italia, men det er også der de utvikler dekkene for å takle utfordringene som stilles under kjøring. Ikke minst har de investert betydelige ressurser på å utvikle dekk som på ulike måter gir mindre belastning på miljøet. For det andre, de gjør i så stor utstrekning som mulig det de kan for å redusere skadene som dekkene etterlater ved kjøring i form av smuss. Men i tillegg har de sørget for at bilen kan komme seg frem med så lav motstand som mulig, ved å redusere dekkenes friksjonen uten å redusere sikkerheten. Men til og med fabrikken hvor dekkene produseres er et ideelt sted utfra et miljøsynspunkt. De bruker solcellepaneler for å få strøm og alt gjøres med miljøbevissthet.

Så, hvis du vil ha dekk som holder utrolig lenge og samtidig er miljøvennlige, er Marangoni det perfekte valget for deg. Ikke minst slår de et slag for en bedre fremtid for barn og barnebarn.