King Meiler er et dekkmerke i budsjettsegmentet. Dekk fra denne produsenten tilbyr deg å være i stand til å kjøre nedover veien med et par solide og trygge dekk, uten at det for den saks skyld må koste deg skjorta. En annen fordel med deres dekk er at merket er tysk, og dekkene er dermed egnet for det nordiske klimaet. Ikke minst merkes det på deres vinterdekk, som gir en sikkerhet og komfort utover det vanlige.

Dekkene fra King Meiler hviler på tre grunnpilarer. Den ene er allerede nevnt - lav pris. Dette betyr altså at du som kunde alltid kan være sikker på å få et dekk som er betydelig billigere enn konkurrentenes. Den andre grunnpilaren er deres dekksikkerhet. Dette forsøker selskapet å ordne på mange forskjellige måter. Delvis gjennom den nyeste designen, og andre tiltak sørge for at dekket er konstruert for å takle alle utfordringer ved kjøring. Dette betyr for eksempel at de bygger dekket for å unngå vannplaning, for å forsikre seg om at du får et så fast grep på veien som overhodet mulig. Men ikke minst betyr det også at stabiliteten av dekket er nøye testet og sett på. Den siste grunnpilaren som definerer dekkene fra King Meiler, er deres miljøbevissthet. Ikke minst i de europeiske lovene er det høye krav til at et dekk må ikke føre til for mye støy ved bruk, og at det må ikke skal etterlate miljøfarlige rester i naturen.

Så det finnes dermed tre svært gode grunner til å velge dekk fra King Meiler neste gang du skal kjøpe nye dekk. De tilbyr dekk som er billige, trygge og spesielt miljøvennlige. Dekk fra dem er derfor et godt valg for hele verden!