Aeolus er en kinesisk dekkprodusent som ble grunnlagt i 1965. Selskapet produserer dekk for biler, lastebiler og dekk som brukes i landbruket, og er en av de mest anerkjente produsentene av ulike typer dekk i verden. Det selges 5,5 millioner dekk i året og selskapet har et meget godt rykte som blir mer stabilt for hvert år som går. Det har vært på det europeiske markedet siden 2002 og har primært vært kjent for dekk til landbruk og lastebiler. Når det gjelder biler, er det Aeolus Ace-serien som skiller seg ut, kanskje mer enn noen annen variant. Dette dekket holder høy ytelse og har blitt godt kjent av entusiaster over hele verden.

Aeolus er kjent for alltid å jobbe med den absolutt nyeste teknologien. Det er på dette området de har investert mest, fordi de alltid ønsker å tilby kundene den beste kvaliteten som er tilgjengelig. De har også lagt ned mye arbeid i å utvide sortimentet, noe som har vist seg å være svært vellykket. De tilbyr som sagt dekk til personbiler av høyeste kvalitet, samtidig som produktene som er beregnet på landbruksnæringen er viden kjent for sin effektivitet og holdbarhet.

Når det kommer til dekk som er utformet til for eksempel gravemaskiner, så er de konstruert med en spesiell teknikk som gjør dem usedvanlig robuste og slitesterke. De tåler tung bruk i områder som lett sliter ut selv de mest stabile produkter. Med dekk fra Aeolus, kan du være sikker på at jobben blir gjort på raskest og mest mulig effektiv måte, og selskapet har innen denne sektoren blitt et av de absolutt ledende merkene. Dekkene er veldig rimelige med tanke på kvaliteten du får, og er et økonomisk valg ettersom de vil holde i lang tid, til tross for daglig bruk.