Qingdao Doublestar Rubber & Plastic Machinery er selskapet som også går under navnet Double Star. Det er et svært gammelt kinesisk selskap som ble startet på 1920-tallet, og var da under statlig kontroll. De produserte på den tiden hovedsakelig gummi for å forsyne fattige mennesker med gode sko. Men i dag har virksomheten vokst dramatisk, og selskapet produserer dekk for alle typer kjøretøy. Selskapet er et av Kinas 500 største, og produktene blir eksportert til hele verden, ikke minst på grunn av de rimelige prisene.

En av grunnene til suksessen selskapet har hatt, er at de er under konstant fornyelse og alltid prøver å finne nye produkter og løsninger. Deres tekniske team og nyvinninger har gjort dem til en ledende aktør i dekk- og gummiprodukter for industrimaskiner. Innovative dekk for lastebiler og traktorer, men også for mer spesifikke maskiner i anleggs- og gruveindustrien, har gjort Double Star til et anerkjent selskap på verdensmarkedet.

I tillegg kan Double Star produsere små opplag av ikke-standardiserte dekk. I en slik prosess kan de hjelpe kundene sine med alt fra design til støping og etterarbeid. I løpet av 2012 ble Double Star rangert som den tolvte største dekkprodusenten, og den fjerde største i Kina når det gjaldt produkter for industrien. Selskapets høye anseelse har også gjort at produktene deres blir eksportert til mange land over hele verden. I dag finnes det forhandlere av Double Stars produkter i Europa, Asia, Amerika, Afrika og Midtøsten.

Med dekk fra denne produsenten tilbys du dermed høy kvalitet til en svært lav pris. Deres konstante innovasjonvilje betyr at du kan føle deg trygg på at du alltid får et produkt som ligger i forkant av forskningen. Men ikke minst følger produktene deres også alle internasjonale krav. Lykke til med dine dekk fra Double Star.