Kenda er en dekkprodusent etablert i Taiwan i 1962. Selskapet har blitt kjent for sitt brede repertoar, og produserer dekk for både motorsykler, biler, sykler og rullestoler. Erfaringen fra å ha produsert dekk for så ulike anvendingsområder, har ført til at de har skaffet seg en enestående kompetanse og vet hvordan man produserer et trygt og holdbart dekk, som gjør kjøringen glatt og smidig. Dekk fra Kenda kan brukes i et urbant miljø for de som anvender bilen sin for å kjøre til og fra jobb, men selskapet har også gode produkter når det gjelder tøffere underlag. Enten du kjører et løp i skogen eller trenger å reise lange avstander i en snøstorm, dekkene fra Kenda holder mål hele veien.

Selskapets utviklere og ingeniører arbeider kontinuerlig med produktdetaljer for å produsere dekk med uslåelig holdbarhet. Gjennom å i flere tiår lytte til kundene, og omfavne den nyeste teknologien, har man vært i stand til å tilby den brede produktlinjen som de kan i dag. Kundens kjøreopplevelse og sikkerhet er alltid i sentrum, og i 50 år har selskapet finslipt sitt konsept til perfeksjon. Kenda tester sine dekk flere ganger under tøffe og krevende forhold, slik at det ferdige produktet skal være av høyeste kvalitet. Dette gjelder ikke bare for dekkets ytelse, men også at det er fremstilt på så miljøvennlig måte som mulig. Kenda har et strengt program for energieffektivisering, og dekkene må også oppfylle de strenge sikkerhetskravene før de blir sluppet for salg.

Uansett hvilken type bil du kjører, kan du alltid stole på at Kendas dekk er av høyeste kvalitet. Selskapets produkter har vunnet flere priser og god omtale i flere kategorier, og blir sett på som en innovativ produsent som man alltid kan stole på. Dette gjelder både ytelse og sikkerhet, uansett om det handler om biler eller terrengsykler.