Leao Dekk er en kanadisk dekkprodusent som har forsynt markedet med kvalitetsdekk for en rekke forskjellige typer kjøretøy siden slutten av 90-tallet. Ikke bare prøver de å sørge for å produsere så gode dekk som mulig, de har også en velutviklet avdeling for kundenes serviceforespørsler. Selskapet jobber etter fem ulike grunnleggende prinsipper for å gjøre kundene sine glade og fornøyde, og dette kan fungere som et salgsargument for hvorfor du bør velge dekk fra dette selskapet.

For det første forsøker Leao hele tiden, gjennom sine designer, å gjøre dekkene så trygge og gode som mulig. Ikke minst har de klart å oppnå at dekkene deres har en mye kortere bremselengde enn vanlige dekk, takket være riktig valg av materialer og mønster. Men de har også lyktes i å gjøre dekkene betydelig mer holdbare enn konkurrentenes. Gjennom grundig testing kan de gi deg en ypperlig kvalitet, men det er også sant at deres dekk tilbyr deg en dempende effekt under kjøring, som gjør at bilen bidrar til et lavt støynivå i kupéen. Deres tekniske utvikling av produktene gjør også at kjøringen blir mer stabil med dekk fra Leao, og ikke minst bør du vite at du enkelt kan manøvrere dem opp i hastigheter på 260 kilometer i timen.

I deres sortiment vil du finne dekk for mer eller mindre alle typer kjøretøy. Ikke bare produserer de dekk for vanlige personbiler, men du vil også finne dem på lastebiler og på off-the-road kjøretøyer. En annen kategori av dekk som de produserer, er ment for biler som brukes innenfor jordbruksproduksjon og i industrien. Markedet for slike produkter har vokst eksepsjonelt de siste årene.

Velg derfor dekk fra Leao, for bedre kvalitet og sikkerhet!