Det tyrkiske selskapet Anlas begynte å produsere dekk i 1974, økte gradvis produktlinjen og omfanget sitt, og har idag fått en bred gruppe av lojale kunder. De er i dag Tyrkias ledende dekkprodusent og er godt kjent både i Europa og resten av verden for sine kvalitetsprodukter. De har et meget bredt repertoar og produserer dekk for både sykler, motorsykler, ATV, go-kart og golfbiler. Når det gjelder motorsykler, er de et ledende merke på markedet, som leverer kvalitetsdekk til gode priser. Selskapets motorsykkeldekk mottar kontinuerlig høye karakterer i ulike dekktester, og blant erfarne sjåfører er det et av de merkene som er kjent for å opprettholde en gjennomgående høy kvalitet. Anlas er ganske enkelt et sikkert kort i motorsykkelverden, og med de satsningene som gjøres hvert år når det gjelder ny teknologi, holder de seg kontinuerlig oppdatert på det aller nyeste.

Både når det gjelder dekk for mopeder, motorsykler og sykler, er kjørestabiliteten et av de absolutt viktigste områdene. å alltid beholde veigrepet, selv i svinger når hastigheten er høy, er ikke bare et must for at kjøringen skal være så trygg som mulig, men det gir også en bedre kjøreopplevelse. å kunne stole på at dekkene opprettholder veigrepet, selv når det er regn og veibanen er våt, er et krav som alltid må oppfylles. Det at Anlas produserer vinterdekk for ekstreme forhold, gjør at de også kan inkorporere denne teknikken i sine andre dekk, slik at man kan kjøre med dem uansett værforhold.

Når det gjelder firehjulinger (ATV), har selskapet utviklet AN-TRACK-serien som utgjør et stabilt alternativ for kjøring i ulendt terreng. Bremseegenskapene er alltid bra, og det tar lang tid før dekkene slites ut. Dette gjør Anlas-dekk til ikke bare et høykvalitetsalternativ som kan nytes i mange år, men også et av markedets mer rimelige alternativer.