Tigar er et av de absolutt mest solgte merkene i markedet innenfor budsjettsegmentet. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor, da de tilbyr produkter som er langt billigere enn dekk fra vanlige produsenter. Til tross for den lave prisen på dekkene fra Tigar, leverer de god kvalitet på mange forskjellige måter. Ikke minst fordi dekkene deres har utrolig holdbarhet, og en utrolig evne til å øke kontrollen over bilen. Ved å velge dekk fra Tigar så får du et kvalitetsprodukt til en meget gunstig pris. Helt enkelt, en god deal.

Et av deres mest solgte dekk, Tigar Cargo Speed, som ikke bare er generelt holdbare og et godt kjøp for de fleste, er også et produkt som er spesielt utviklet for det nordiske klimaet. Dekket er til dels godt likt for sin lave pris, men også fordi det tilbyr en rekke forbedrede kjøreegenskaper. Det er svært trygt, og tilbyr godt grep på veien. Det er også en pålitelig og stabil modell som vil holde lenge. Holdbarheten til dekkene fra Tigar er et av deres viktigste salgsargumenter.

En annen populær modell er Tigar Hitris. Dette er et dekk som befinner seg i den øvre prisklassen, sammenlignet med Tigars andre produkter. Dette dekket er faktisk fortsatt et perfekt dekk, som tilbyr deg god komfort og glede, samt sikkerhet for pengene. Sikkerheten når du kjører med dekket er maksimal, og i tillegg tilbyr det et minimalt støynivå under kjøring.

Dersom du ønsker deg noen utrolig gode dekk, så har du nå fått et eksempel på hvordan denne produsenten kan gi deg disse. Ikke bare sparer du penger, men du får også et produkt som holder i all slags vær. Av den grunn er dekk fra Tigar et riktig godt valg for alle.