Debica Tire Company, eller Dębica SA som selskapet er kjent som, er den ledende polske produsenten av dekk til personbiler og lette kjøretøy som mopeder og motorsykler. Men deres produksjon dekker ikke bare disse kjøretøyene - sortimentet deres vil du også finne dekk og slanger for lastebiler og landbruksmaskiner for å nevne noe. Debica produserer ikke bare produktene sine for det polske markedet, men en stor del er også direkte rettet for eksport. Derfor kan du føle deg trygg på at selskapet oppfyller alle internasjonale krav til dekk i alle former.

Dekkene fra Debica blir produsert i den polske byen med samme navn. Det er en gammel by med aner tilbake til 1200-tallet, og den har i dag i underkant av 50 000 innbyggere. Dekkprodusenten Debica er den desidert største arbeidsgiveren i byen, og er også det selskapet som gir størst investering som fremmer økonomisk vekst over hele den sørlige delen av Polen, hvor byen ligger. Selskapet sysselsetter idag nesten tre tusen arbeidere, og har direkte samarbeid med nesten 350 lokale bedrifter. Siden 1995 har selskapet også fått penger utenfra, i form av strategiske investeringer fra det amerikanske selskapet The Goodyear Tire & Rubber Company, for å videreutvikle og utvide produksjonen.

I tillegg til det polske markedet, vil du finne dekk fra Debica i over 60 land og på alle kontinenter. Noen av de landene der de har en stor andel av markedet er Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania, Italia, USA og Brasil. Med Debica dekk får du dermed rimelige dekk som er av høy kvalitet og som tilfredsstiller alle internasjonale krav. Det er verdt å ta med i vurderingen at å kjøpe Debica-dekk stimulerer veksten av en hel region i Sør-Polen.