Billige motorsykkeldekk - motorsykkel dekk online

MC-DEKK

Noe de fleste MC-førere vet, er hvor viktig valget av dekk er. Dekke påvirker hvor behagelig turen blir, samtidig som det er avgjørende for sikkerheten. Underlaget på veiene varierer, like så værforholdene, så det er viktig å velge dekkene sine med omhu. Nordendekk kan tilby MC-dekk fra markedets ledende produsenter til fordelaktige priser. Dessuten leveres de rimelig og raskt til deg. For å få mest ut av kjøringen din, bør du velge dekk til rett formål. Se i instruksjonsboken til motorsykkelen din for å finne ut hvilket lufttrykk og hvilken dekkprodusent som anbefales.

Vi selger motorsykkeldekk fra produsenter som Dunlop, Michelin, Maxxis, Pirelli og Bridgestone.

MC-DEKK AV HØY KVALITET

Hos Nordendekk kjøper du MC-dekk til gode priser og av høy kvalitet. Vi syns man skal ha råd til premiumdekk, siden dekk er et viktig valg når man kjører motorsykkel. Det dyreste dekket er ikke alltid det beste. Når du skal velge MC-dekk må du i stedet tenke på hva du bruker motorsykkelen din mest til. Racing, asfalt, enduro eller offroad krever alle dekk med unike egenskaper, og vi på Nordendekk kan tilby alle variantene. Veigrepet er ofte det som avgjør valget av MC-dekk. Et godt veigrep innebærer allikevel mange ganger en kortere levetid, ettersom det sliter ned mønsteret raskere.

MC-dekk av høyeste kvalitet

KJØR SIKKERT MED GODE MC-DEKK

Mange av de bedre produsentene av motorsykkeldekk utvikler dekkene først i laboratorium, og siden på ulike racingbaner. Nye mønstre og gummiblandinger testes iherdig for å finne den perfekte sammensetningen. Dersom du kjøper MC-dekk av høy kvalitet kan du være sikker på at du alltid har dekk som holder, og som er sikre å kjøre med. Vi anbefaler alltid kvalitetsdekk til våre kunder, fordi vi vet hvor stor forskjellen er. Om ulykken skulle være ute, kan valget av dekk være direkte livsavgjørende. Foruten dekkene er det viktig å bruke beskyttelse i trafikken. Som motorsyklist er du ikke omgitt av beskyttende vegger, så foruten et par sikre dekk, må du heller ikke glemme den øvrige utrustningen som hjelm og motorsykkelutstyr.

TING Å TENKE PÅ NÅR MAN BESTILLER MC-DEKK

De som ikke har erfaring med å bestille dekk til motorsykkel, bør tenke på at det kan være ulike størrelser på forhjul og bakhjul. Det går an å kjøpe piggdekk til MC også, noe som gjør dem sikrere å kjøre med i vinterhalvåret. Regelen om vinterdekk for MC er den samme som for bildekk. De skal ha minimum 3 mm mønsterdybde. Vær allikevel oppmerksom på at reglene varierer mellom ulike land, så sjekk dette før du krysser landegrenser. Alle som velger å kjøre om vinteren bør bruke dekk med skikkelig mønster, for å takle de tøffere forholdene og gjøre kjøringen så trygg som mulig. Når du velger dekk bør du tenke på om veigrep eller holdbarhet er det viktigste for deg. Mykere gummi gir et bedre veigrep, men slites raskere, noe som innebærer at du må bytte dekkene oftere.

STELL AV MC-DEKK

MC-dekk er ikke så annerledes enn vanlige bildekk. Normal levetid er ca. fem år dersom motorsykkelen står i en oppvarmet garasje. Vi anbefaler at du bytter dekk i god tid før de er helt nedslitte, siden det kan innebære direkte livsfare å kjøre med nedslitte dekk. Lufttrykket er en kunst å forstå, og tommelfingerregelen er at man alltid skal ha høyere trykk ved høyere belastning, for eksempel ved offroad-kjøring. Mindre trykk passer bra når det har regnet, da det gir bedre veigrep. Hvilket trykk man skal ha på dekket varierer fra merke til merke, og fra motorsykkel til motorsykkel. Trykket påvirker også hvor lett motorsykkelen blir å manøvrere, samt hvor stabil den er. Dette er to viktige faktorer for den som kjører i bykjernen. Selvsagt innebærer rett lufttrykk også at kjøringen blir tryggere, da det blir lettere å svinge unna plutselige hinder. MC-dekk som ikke er i bruk skal oppbevares svalt, tørt og mørkt. Ved å ta vare på MC-dekkene og felgene dine på korrekt måte, kan du forlenge levetiden med flere år. Det er viktig å rengjøre dekkene ofte, spesielt om du har kjørt i gjørmete forhold. Ikke bruk sterke rengjøringsmidler på felgene, en myk svamp og en mild bilsjampo holder lenge. Garantien fra produsentene gjelder sjelden på skader som oppstår ved rengjøring med for sterke midler som er etsende. Bruk heller aldri stålull eller svamper med en grov overflate for å fjerne vanskelig skitt. Ventilhetten er en annen viktig del med tanke på dekkets levetid. Den kan gjerne være av metall for å forhindre at smuss og støv trenger inn i dekket. Kjør aldri uten ventilhetten, og bytt den ut umiddelbart ved skade.