Cheng Shin Tire er idag verdens niende største dekkprodusent. Selskapet ble grunnlagt i Kina i 1967 og opererer i hovedsak under navnet Maxxis International. Selskapet sysselsetter mer enn 20.000 mennesker og er innenfor det generelle segmentet den niende største dekkprodusenten i verden. Men hvis du ser på produksjonen av sykkeldekk så det kan det definitivt sies at selskapet er den aller største produsenten på verdensbasis. Ikke minst er det det kinesiske folks frekvente sykling som har bidratt til dette. Selskapet tilbyr produkter i mange andre kategorier av dekk.

Alle dekk fra denne produsenten er laget i en av de tre fabrikkene i Xiamen, Kina. For å være sikre på å kunne produsere så gode dekk som mulig, bruker de det nyeste av teknisk utstyr og har også innovativ teknologi og et sterkt fokus på kvalitet og kundetilfredshet. Men dette hindrer ikke at selskapet også følger alle internasjonale standarder for hvordan en organisasjon skal drives for at arbeidskraft ikke skal bli utnyttet, og for å beskytte den generelle sikkerheten. Som bevis på dette, har selskapet vunnet en rekke priser og premier.

Dekk fra Cheng Shin er ikke bare tilgjengelig i Kina, men blir også distribuert til mer enn 150 land. I tillegg til sin verdensledende produksjon av sykkeldekk, produserer de også dekk og slanger til motorsykler, ATV, biler, lastebiler, trucker, landbruks- og hagemaskiner. Under hele prosessen - fra produksjonen av dekkene, til logistikk og hvordan de kommer til butikken din - prøver Cheng Shin å maksimere og effektivisere for at du skal få de beste dekkene som mulig til lavest mulig pris. God service er nøkkelen i deres filosofi.

Med dekk fra dette selskapet, kan du derfor være trygg på at du får et produkt som du vil være fornøyd med og som vil vare.