Gerutti er en produsent av dekk for deg som er ute etter noe i den ultimate budsjettklassen. Ikke bare er disse dekkene fordelaktige hvis du ønsker å spare penger, men de holder også en god standard. Deres dekkene er produsert i Indonesia, og målet er at de skal lage dekk for alle bilmodeller. Enten du leter etter dekk til din lille Mazda eller til din firehjulsdrevne terrengbil, er du garantert å finne dekk fra denne produsenten.

Til tross for at deres dekk er produsert i Asia, er selskapets primære mål å produsere budsjettdekk for eksportmarkedet. Dekk fra Gerutti kan man finne på biler i mange forskjellige land, og spesielt i USA er det vanlig at biler er utstyrt med dekk fra dette selskapet. Selv om de er i stand til å holde en lav pris på sine produkter, slipper du å bekymre deg for deres kvalitet og sikkerhet. På fabrikken i Indonesia, hvor alle dekkene er produsert, overvåkes hvert trinn i prosessen. Ikke bare blandingen av råvarer, den opprinnelige gummimassen som dekkene er laget av, er under kontroll. Minst like mye energi brukes på å sørge for at dekkene oppfyller de grunnleggende kravene til stabilisering og ytelse. Det er en av grunnene til at dekkene fra Gerutti oppfyller alle eksisterende internasjonale standarder for dekk. Ikke minst tar disse kravene hensyn til hvor trygt dekket er.

Så velg dekk fra Gerutti for å spare mest mulig penger, uten å kompromisse på dekkkvalitet. Du vil i tillegg finne at dekkene fra denne produsenten finnes for utrolig mange bilmodeller, og i alle størrelser. Med dekk fra dette selskapet, får du mer i lommeboken og dermed større kjøreglede i tilværelsen!