Hvis du leter etter dekk som virkelig kan tilby deg holdbar kjøring til en lav pris, så er dekkene fra Tianli å foretrekke. Fremfor alt så produserer ikke dette selskapet dekk beregnet for personbiler. Deres store nisje er i stedet å produsere dekk for lastebiler og gaffeltrucker. Innen slik produksjon er de det desidert største selskapet i Kina, og ledende på markedet. Men de produserer også dekk som er ment å bli brukt innenfor andre områder av industrien. Takket være sin lave pris, men samtidig høye kvalitet, er de en interessant og spennende dekkprodusent for alle bedrifter som ønsker å redusere sine kostnader.

Hva man bør vite om dette selskapet, er at de ikke bare overholder alle regler utstedt av kinesiske myndigheter, men at de også er en dekkprodusent hvor produktene er godkjent for eksport over hele verden. Når du bestiller et produkt fra Tianli, kan du derfor føle deg trygg på at det vil leve opp til alle internasjonale standarder for sikkerhet og kjøreegenskaper.

Hvis du er på utkikk etter et dekk for en off-road bil, eller dekk for større lastebil, er dette merket et veldig godt valg. Ettersom selskaper kan spare store summer på å redusere kostnaden på dekk, gjennom å velge dekk fra Tianli, finnes det også et økonomisk motiv for å velge dette merket. I dag eksporteres deres produkter til de fleste land i den utviklede del av verden, og hvis du ser en lastebil på veien, kan du være ganske sikker på at de bruker dekk fra Tianli. Hvis du er et selskap og ønsker dekk som tilbyr en sikker fremdrift, men som samtidig er skånsom mot lommeboken, velg Tianli!