Deli er et indonesisk selskap som produserer alle typer dekk. Selskapet ble startet i 1956 med etableringen av en gummifabrikk, men ganske snart begynte de å produsere hovedsakelig sykkeldekk og sykkelslanger. Dette var et marked som vokste raskt, og Indonesia var på den tiden et land der den industrielle produksjonen av sykler hadde en enorm innvirkning - spesielt på økonomien - noe som gjorde at folk enkelt og billig kunne begynne å reise over store områder. Etter hvert begynte også motorkjøretøyer å bli mer utbredt, og med det begynte Deli i 1974 også å produsere dekk og slanger for motorsykler, scootere og mopeder. I 1980 ble produksjonen utvidet til også å produsere dekk for lette lastebiler og i dag produserer de også dekk for industrielle kjøretøy. Man kan dermed si at de nå produserer dekk for omtrent alle typer kjøretøy, både motoriserte og hånddrevne. Selv til trillebårer har de nå tilpassede dekk.

Selskapet har fått en hel del utmerkelser og priser, spesielt fra institusjoner i Indonesia, fordi de både direkte og indirekte har vært involvert og bidratt til landets økonomiske utvikling. Men ikke minst har de også mottatt en rekke godkjenninger av amerikanske og europeiske myndigheter, noe som muliggjør eksport til både USA og EU-sonen. I 1996 fikk de en for eksempel E-merket fra EU, noe som betyr at dekkene deres kan selges der uten problem.

Men selskapet bruker også betydelige ressurser på forskning for å få frem holdbare og perfekte dekk. Gjennom en unik blanding av naturlig og syntetisk gummi produserer de dekkene sine for å være holdbare men samtidig så trygge på veiene som mulig. Videre legger de stor vekt på hvordan dekkene er utformede, og hvordan mønstrene er konstruerte. Når alle dekkene er klare, blir de kvalitetsjekket av interne kontrollører for å sikre at kunden får et produkt som er av høyeste kvalitet.