Starfire er et dekkmerke hvor dekkene er utviklet i USA, men produseres i Asia. Starfire er et selskap som mer eller mindre utelukkende produserer dekk for personbiler, og det gjør de bra. Deres absolutte fokus er å tilby dekk som ikke er plassert i nedre prisklasse, men som i stedet tilbyr høy kvalitet og fremfor alt en sikker drift av kjøretøyet. Dette fokuset på sikkerhet gjør at dekkene fra Starfire er spesielt fordelaktige hvis du har mange barn, og ofte ferdes i et miljø der du må være sikker på at dekkene ikke gir etter.

Selskapet angir fem grunner til hvorfor du bør velge dekk fra nettopp dem. Den første er at alle dekkene deres er utviklet og grundig testet i USA. De hevder at dette øker sikkerheten, da du dermed kan være sikker på at de lever opp til vestlig standard. Men dette er langt fra nok. Starfire er så sikker på dekkvaliteten at de tilbyr livstidsgaranti på dekkene. Dette betyr at de erstatter dem hvis det skulle finnes produksjonsfeil på produktet. Deretter tilbyr de også et dekk som har en god ytelse, uten å redusere levetiden. Det er også andre fordeler med deres dekk, som at de takler høy vekt, noe som betyr at de er fleksible og kan brukes på mange forskjellige typer kjøretøy.

Det som først og fremst gjør Starfire til et merke som mange velger, er at de i tester mot de fleste populære konkurrenter, presterer svært godt. Ikke bare er deres kvalitet og kjøreegenskaper bedre enn de fleste andre, men også sikkerheten er fantastisk. Dette gjør at merket er et godt valg, spesielt for barnefamilier som ønsker et dekk de kan stole på, på alle typer underlag.