Heidenau er et selskap som gjør sitt ytterste for å produsere de beste dekkene i verden for tohjulinger. Dekkene er produsert i Tyskland, og gjennom intensiv forskning og materialkunnskap prøver de å tilfredsstille kravene fra kresne moped-, motorsykkel- og scootersjåfører. Ettersom de er et veldig lite selskap har de også et veldig nært forhold til sine kunder. På deres hjemmeside kan du for eksempel lese åpne brev til dem, som forteller hvordan brukere over hele verden med stolthet har tatt seg frem tusentalls mil med deres dekk. Selskapet hevder selv at de ønsker å gjøre alt for å leve opp til hva etiketten "Made in Germany" har alltid stått for; eksepsjonell kvalitet. Med deres dekk på din motorsykkel eller scooter, kan du føle deg trygg på at de ikke må byttes i første omgang.

Heidenau konstruerer dekk for å gi deg alt du forventer deg av et høy-kvalitativt dekk. Målet er at det skal være enkelt å kjøre med dekk fra denne produsenten selv om du er oppe i høye hastigheter, tar en skarp sving eller kjører under våte forhold. Forutenom produksjon av hjul for motorsykler for eksisterende merker i moderne snitt, produserer de også hjul i vintagestil, hvilket er noen av deres mest populære produkter. Og faktum er at du også til og med kan finne hjul som er laget for racesegmentet i deres sortiment. Selskapet har med dette betydelig bredde utover de vanlige hjulene for motorsykler og scootere.

Så, hvis du er interessert i dekk produsert i et begrenset opplag og av flott kvalitet, er Heidenau det perfekte valget. Ikke minst fordi du med dekk fra denne produsenten kan føle deg trygg på veien, gjør at dette merket er et godt valg. Deres oppmerksomhet på detaljer gjør også dekkets holdbarhet utrolig bra. Som motorsykkelrytter kan du kjøre mange tusen mil med dekk fra Heidenau!