Rosava er en dekkprodusent som har produsert dekk på omtrent samme sted, i byen med samme navn, siden 1976. Rosova ligger ca 80 kilometer utenfor Kiev i Ukraina. De produserer primært dekk for biler og lastebiler, og de er nøye på at deres kunder får et utmerket produkt, både når det gjelder kvalitet og kjøreegenskaper. Et godt dekk skal i henhold til denne produsenten ikke bare vare lenge, men også gi rom for både trygg og effektiv fremfart.

På deres fabrikkanlegget i Rosava, har de produsert anslagsvis 180 millioner dekk siden oppstarten i 1976. Og i dag er anlegget deres den desidert største produsenten av dekk i hele Ukraina. Men ikke bare er selskapet nøye på at deres dekk er produsert i henhold til de nyeste teknologiske standarder, men de er også nøye på at de ansatte som jobber der har gode arbeidsforhold. Dette er spesielt viktig ettersom det for selskapet er en del av å sette standarden i bransjen når det gjelder samfunnsansvar. At de kan påvirke dette illustreres ikke minst ved fabrikken i Rosova, som ikke bare produserer dekk for sitt eget merke, men ofte også er inkludert i en rekke delprosjekter for andre produsenter rundt om i verden.

Takket være anleggets høye standarder, kan du føle deg trygg på at alle produkter fra Rosova er av høy kvalitet. De er ikke bare kvalitetstestet når det kommer til slitasje, men på anleggene deres kan de med enkle midler i tillegg også teste hvordan dekket oppfører seg under forskjellige forhold, både ved høye og lave hastigheter.

Når du søker gjennom utvalget fra Rosova, vil du finne dekk for mer eller mindre alle typer personbiler og lette lastebiler. Og når du har satt dem på bilen din, vil du også forstå hvorfor det var et godt valg. Både kjøreegenskapene og slitasje lever opp til forventningene. Samvittigheten din blir også god.