Fortuna er et relativt ungt selskap, og har raskt blitt et av de ledende merkene i verden når det kommer til rimelige dekk for biler. Dekkene for denne produsenten kjøpes dermed av personer som ikke ønsker å betale mye for dekkene sine, men som ikke vil at prisen skal gå på bekostning av sikkerheten.

Siden begynnelsen har Fortuna vokst raskt, og merkets omdømme i dag er veldig godt. Dekkene deres blir solgt i mer enn 38 land verden over, og millioner av biler utstyres med dekk fra selskapet hvert år. En del av strategien for veksten har vært å fokusere på effektivisering i alle stadier av produksjonen for å kunne opprettholde lave priser, og samtidig få et godt, trygt og holdbart produkt. Fabrikken hvor dekkene blir produsert er et state-of-the-art anlegg, som bruker de mest moderne maskinene og som utnytter den nyeste teknologien. Men fabrikken benytter seg også av kontinuerlige oppgraderinger og investeringer. Fortuna har dessuten et unikt partnerskap med alle distributører, som til slutt sikrer merkets plass i budsjettetsegmentet. Videre innføres nye dekkdimensjoner for hver sesong.

Dekkene fra Fortuna har en rekke egenskaper som gjør dem fordelaktige. Dette inkluderer en komfortabel og stillegående kjøring, lav rullemotstand og lavt drivstofforbruk. Deretter finnes det for eksempel en rekke varianter i vinterdekkene deres. Du kan velge om du vil ha med eller uten pigger, og det er liten sjanse for at du ikke vil finne de dekkene du trenger til bilen din i sortimentet deres.

Dermed er det mange grunner til å kjøpe dekkene fra Fortuna. Men det viktigste argumentet er kanskje at du da får et dekk av god kvalitet, som er trygt og som tilfredsstiller alle internasjonale krav uten at det koster skjorta. Du vil bli overrasket over hvor mye du får for pengene.