Denne dekkprodusenten er basert i India, og har siden 1984 produsert dekk for det innenlandske markedet. I dag har Speedways primært fokus på eksport, og på å gi det raskt akselererende globale markedet produkter til kjøretøyer som brukes i forbindelse med industri-og jordbruksproduksjon. I dag er Speedways representert i mer enn 60 land over hele verden.

I deres sortiment vil du finne dekk for en rekke kjøretøy. Her kan du for eksempel finne radialdekk for traktorer av alle slag. Men ikke minst vil du også finne dekk for ulike spesielle biler, som de som brukes i avløp av ulike typer. En annen stor kunde av Speedways er militæret i ulike land. Selskapet produserer nemlig både dekk og relaterte produkter for en rekke militære kjøretøyer. Ikke minst for de kjøretøyene som befinner seg i Jeep-segmentet. Men de produserer også dekk for bile, som er mer vanlig at man som norsk har i sin nærhet. For eksempel vil du finne dekk for motoriserte gressklippere og for maskiner som brukes i skogsindustrien.

Den sammenfattede anbefalingen om å velge dekk fra Speedway, støtter seg på tre ben. Den første er at Speedways alltid stått for innovasjon og oppdagerglede. Gjennom kontinuerlig forskning klarer de alltid å plassere seg selv, og sine produkter, i forkant av forskning. Deretter blir deres produkter også testet på en slik måte at de tilbyr både lang levetid og en utrolig kjørekomfort. Denne testingen er utrolig streng, og selskapet er stolt over å dermed kunne tilby sine kunder produkter av høyeste kvalitet. Sist, men ikke minst, er deres produkter produsert for å være så miljøvennlig som mulig.

Dermed er det tre enkle grunner til å velge dekk Speedways. Deres produkter tilbyr deg både kvalitet og miljøbevissthet.