Ornet Tyre er et firma som raskt har blitt et av de ledende selskapene i markedet. De produserer dekk for såvel vanlige personbiler som for lastebiler, samt for kjøretøyer som brukes i landbruksnæringen. Men det som er fascinerende med Ornet er at de svært raskt kom seg opp og begynte å konkurrere med de store merkene som Michelin, Bridgestone og Goodyear, som Ornets fabrikk dessuten leverer en del dekk til.

Ornet finnes i dag i Kina, der selskapet har vært siden slutten av 1990-tallet. Der produserer de alle sine dekk, samt driver intensiv forskning for å utvikle sine produkter. I tillegg til at selskapet er en ledende aktør i det kinesiske markedet, har de også velutviklede salgsnettverk mer eller mindre over hele verden. De selger i dag sine produkter til ikke mindre enn 100 land. Det innebærer at Ornet er den tredje største eksportøren av dekk i hele Kina. Dette er virkelig noe å skryte av.

Forutenom at du i deres katalog vil finne dekk som er laget for å brukes på vanlige biler, finner du også dekk som er laget for bruk på trucker, lastebiler og andre kjøretøyer av ulike typer. Du vil selvfølgelig også finne dekk som er laget for både sommer-og vinterbruk.

Så, hvis du vil ha dekk som varer lenger, men samtidig ikke er for dyre, er dekkene fra Ornet et utrolig godt valg. Og ettersom nesten alle dekkene er laget for eksport, og dermed distribuert til over 100 land i verden, kan du være sikker på at de også oppfyller alle internasjonale krav som man kan kreve av et dekk. Gjør som så mange andre, og velg det rimeligere alternativet fra denne spennende nykommeren. Valget er ditt, og dessuten enkelt. Lykke til med dine nye dekk fra Ornet!