Maloya er et sveitsisk selskap som produserer dekk av topp kvalitet. Driften startet med at Fritz Mauer åpnet en dekkfabrikk i 1936. Han ble dermed den første i landet til å begynne å produsere dekk, og virksomheten ble betydelig utvidet. De første dekkene, som ble produsert av selskapet var sykkeldekk. Da den virksomheten gikk bra, og Maloya fikk et godt rykte hos sykkelryttere, ble virksomheten utvidet og begynte å produsere dekk for motorsykler, og deretter også for biler. Men hva selskapet er kanskje mest stolt av i dag, er at de i 1972 var en av de aller første i verden til å begynne produksjon av radialdekk for biler. Denne type dekk er i dag standard. Dette sier noe om selskapets evne til å se fremover. Med tiden kom selskapets sveitsiske hjemsted til å bli en viktig nøkkel i eksport av produkter utenfor landet, og nå selges dekk fra dette selskapet til land over hele verden.

Selskapet bruker betydelige ressurser på å utvikle produktene sine, og hvordan de oppfører seg på veien. Ikke minst, de er nøye på å forsøke å utvikle materialet og mønstret, som vanligvis gir dekkene deres forskjellige egenskaper. I utvalget fra Maloya finner man en rekke dekk tilpasset ulike situasjoner. Deres modell Lugano er for eksempel direkte tilpasset for å gi stor stabilitet på veien, og det er også konstruert for å redusere risikoen for vannplaning. Deres modell Crono er istedet designet for å ha en svært lang levetid, noe som er en fordel hvis du kjører mye med bilen din. Det er også tilpasset for å tilby suveren kjøredynamikk, samt å avgi minimalt med støy når du tar deg fremover på veien.

Med dekk fra Maloya får du dermed høykvalitets sveitsiske dekk som lever opp til den høye standarden som kun kjennere av dekk stiller. Hvis du vil ha det beste av det beste er Maloya hva du søker.