Sunew Dekk er et merke som distribueres og produseres av Best Choice International Trade Co. som for øvrig også produserer andre dekk. Akkurat dette merket, Sunew, er selskapets premiummodell som er utviklet for å takle det meste. Ikke minst er merket tiltenkt, på en svært effektiv måte, å være et såkalt høyprestasjonsdekk, som kan håndtere alle de krav som profesjonelle sjåfører stiller.

Foreløpig produserer de to dekk som er utformet for å gi kjøreopplevelse i toppklassen. Deres modell, kalt YS618, er spesielt utformet til bruk på sportsbiler i luksusklassen. Disse dekkene har alt man kan ønske seg. Her finner du for eksempel en egenskap som gir et fantastisk grep på veien, men også innebygd og grundig testet teknologi, som gir deg stabile kjøreegenskaper så langt som mulig. Dekkene er også utformet for å gjøre reaksjonstiden ekstremt lav. De kommer i alle størrelser, for å passe de fleste av de vanligste sportsbilene i luksusklassen, som finnes på markedet i dag.

Sunew tilbyr også en modell som de har valgt å kalle YS112. Denne modellen er ment for vanlige biler, men det betyr at du som kjører kan få et dekk som virkelig er i forkant. Bortsett fra at materialbruken i dekket er perfekt, er det også utviklet for å gi deg som sjåfør maksimal kontroll når du kjører på veien. Ikke minst, disse dekkene er utviklet for å unngå vannplaning.

Hvis du ønsker å utstyre din racerbil, eller vanlige bil, med det beste, så er dekk fra Sunew det opplagte valget. Det koster litt ekstra, men du får det tilbake i mangfold gjennom en bedre kjøreopplevelse. Og det kan det være verdt, hvis du allerede har lagt penger i en god sportsbil.