Få billige dekk

Det er viktig å vite at du kan prute når du kjøper deg nye dekk. Dette stemmer selvfølgelig til en viss grad. Du skal aldri måte betale full pris for dekk. Etter å ha bestemt deg for hvilken merkevare du skal gå for er det på tide å gjøre undersøkelser siden du oftest vil kunne finne bedre avtaler online enn hos lokale dekkforhandlere. Om du i så fall velger å gå i dekkbutikken, så gjelder det å komme forberedt før du foretar ett kjøp. Dette er den beste måten å sikre på at du gjør en god deal.

Først å fremst, bestem deg for dekkmerke. Forhandleren av akkurat dette merke vil muligens kunne gi deg en mye bedre pris ifra butikken han eier, da han får dekkene direkte fra fabrikken som lager dem. Når du skal ha et annet merke fra en forhandler som ikke er av samme leverandør, vil han igjen kjøpe disse dekkene av grossisten selv, så i tillegg legge på et påslag på 20-30 %.

Det finnes også mange forhandlere nå i dag som ikke lenger har en fysisk dekk-butikk, men heller har gått over til å selge dekkene deres direkte i en nettbutikk. Som regel tar de da inn dekk fra forskjellige merkevarer. Dette gjør at man kan sammenligne <a href="nordendekk.no/dekk">BILLIGE DEKK ONLINE</a> og sammenligne prisene på de forskjellige merkene direkte på nett.

Neste steg er å gjøre hjemmeleksa di. Før du går inn i dekkbutikken, finn ut av hvilken type dekk du skal ha. Da er det snakk om dimensjon, mønsterdybde og mønstertype, eventuelt også om det skal ha vinterdekk med pigger, piggfrie, helårsdekk eller sommerdekk. Dekk-selgerne vil naturligvis prøve å selge deg de dyreste dekkene , men om du allerede vet spesifikt hva du vil ha blir det vanskeligere for dem å "lure" deg. Det kan i tillegg være lurt å ha et andre valg og til og med et tredje valg, om ikke prisen skulle stemme på førstevalget, eller lagerbeholdning til denne dekktypen strekker til.

Vær i tillegg høflig. En vanlig oppfatning blant selgere er at "rabatter varierer med kundens holdning."

Kontakt flere forhandlere før du går inn i dekk-butikken. Den beste måten å gjøre dette på er å ringe og be om priser på dekkene som du har bestemt deg for å kjøpe. Noen forhandlere vil kanskje prøve å selge deg et annet merke som de hevder er et bedre tilbud (som er noen ganger sant). Å hente inn flere tilbud fra flere forhandlere vil hjelpe deg å avgjøre når forhandlerne er ærlige, eller om de kun rett og slett er ute etter mer penger.

Vurder alltid å kjøpe dekkene online. I disse dagene vil forhandlerne kunne gi deg bedre tilbud på nett, da de ikke trenger å være fysisk til stede, men heller ikke trenger å ha en fysisk butikk, eller dekk-lager. De vil spare mye kostnader og vil kunne tilby deg de beste prisene. Mange av dem vil også kunne sende dekkene til din bilmekaniker, som kan skifte dekkene for deg.