Dneproshina er den klart største dekkprodusenten i Ukraina. Selskapet ble stiftet i 1961, og i dag produserer de dekk innen en rekke forskjellige områder. Man kan si at grunnen til Dneproshinadekkenes suksess er at de er vesentlig billigere enn de fleste av sine konkurrenter, samtidig som kvaliteten er utmerket. Når du velger dekk fra denne produsenten er du altså ute etter et rimelig alternativ til alle de store verdensledende dekkprodusentene. Området hvor dekkene produseres opptar hele 107 hektar, og 3500 ansatte jobber på fabrikken.

En annen ting som utmerker Dneproshina som produsent, er at dekkene deres er laget for å brukes på industrimaskiner. Blant produktene deres finner du for eksempel dekk som retter seg mot maskiner som brukes i gruveindustrien, så vel som for vanlige traktorer, skurtreskere, busser og trolleybusser, men selvfølgelig også biler og lastebiler.

For det internasjonale markedet produserer selskapet mer enn 150 dekkmodeller. Dessuten produserer de også 2000 artikler som relaterer til dekk på forskjellige måter, og som i de fleste tilfeller, som dekkene selv, er laget av gummi. Ettersom produksjonen i hovedsak er laget for eksport, kan du føle deg trygg på at de oppfyller alle internasjonale krav.

Når du velger dekk fra denne produsenten kan du gjøre stor fortjeneste, ettersom dekkene deres er betydelig billigere enn konkurrentenes. Men faktum er at deres dekk, til tross for den mye lavere prisen, opprettholder høy ytelse. I tillegg tilbyr de god service til alle selskapene i bransjen, og ikke minst har de velutviklede relasjoner til sine distributører som finnes i over 30 land over hele verden. Ved å velge dekk fra Dneproshina, Ukrainas klart største dekkprodusent, kan du være sikker på å få rimelige dekk som også tilfredsstiller alle internasjonale krav til hvordan dekket skal se ut og være. Ikke minst kommer holdbarheten til å overraske deg.