GoldenTyre er et ungt og dynamisk selskap, som spesialiserer seg på produksjon og distribusjon av motorsykkeldekk. Selskapet er basert i Italia, og derfra drives virksomheten, som nå har en global rekkevidde. En av grunnene til at Golden Tyre harr blitt enormt stort i markedet for profesjonelle motorsykkelkjørere i ulike disipliner, er at de alltid har hatt et nært samarbeid med ulike lag innenfor motorsykkelsporten. Blant kategoriene av motorsykkelsporter som Golden Dekk leverer til, finner man følgende: Minicross, Extreme Enduro, Supermoto, Motocross / Supercross, Enduro WEC og Speedway. På grunn av at de produserer dekk for kjørere i verdensklassen, er det nesten unødvendig å legge til at deres produkter har en kvalitet og ytelse som er utover det vanlige. Blant de lag og enkeltpersoner som dette selskapet har levert dekk til, finner man blant annet Graham Jarvis, Steffi Laier og Julien Bill. De representerer altså verdenskjørere som absolutt er i toppsjiktet.

Samlet sett er det mange grunner til selskapets suksess. Noen av disse er blant annet at de har vært veldig gode på å utvikle seg og å ligge i forkant når det gjelder innovasjon. Selskapet har også, allerede fra starten, satset på å ha en global tilstedeværelse, og som tidligere nevnt har de også hatt et nært samarbeid med verdens ledende utøvere innenfor motorsykkelsporten. Dette betyr at de har lært av og fått råd fra de aller beste når de har konstruert sine motorsykkeldekk. Men de har også hele tiden forsøkt å sett til å ta ansvar for miljøet, så langt det har gått. Resirkulering og miljøvennlig produksjon har vært ledende motto.

Så hvis du ønsker motorsykkeldekk i verdensklasse, er Golden Tyre det opplagte valget. Ved å velge dekk fra dette selskapet får du en god kjøreopplevelse, kanskje fordi du bruker de samme dekkene som de beste rytterne i verden.