Yokohama Historie

Yokohama ble grunnlagt i 1917 og er en av de ledende dekkprodusentene i verden. Selskapet har hovedkontor i Tokyo, og det er rundt 20 000 ansatte som jobber i Yokohama. Selskapet produserer dekk for biler, SUV`er, lastebiler, busser, industrielle kjøretøy og så videre. Yokohama produserer ikke bare dekk, men også gummislanger, vanntette materialer, lyspærer og golfprodukter. Yokohama har et forskningsanlegg som blant annet utvikler materialer og produktdesign, samt tester produktene og evaluerer dem. I tillegg til selskapets forskningsanlegg, har Yokohama tre testfasiliteter for dekkene sine, hvorav det ene er spesielt utviklet for å teste piggfrie vinterdekk. For at Yokohama skal kunne garantere at deres produkter er av høyeste kvalitet, har selskapet valgt å sertifisere all sin produksjon med etiketten ISO 9001, som er en sertifisering av internasjonal standard for kvalitetsstyring. I tillegg til kravet om å produsere toppkvalitetsdekk, er Yokohama også dedikert til å ha effektive systemer, som slipper ut så lite karbondioksid som mulig.

Dekk fra Yokohama

Yokohama streber etter å skape produkter som forbedrer og forenkler folks liv. Selskapet setter all sin energi inn på å utvikle nye teknologi, som kan gjøre at deres produkter bidrar til å øke menneskets trivsel. For Yokohama er det også viktig å være en arbeidsplass som verdsetter og øker de ansattes energi. Yokohama ønsker at deres ansatte skal utvikles sammen, slik at alle kan gjøre sitt beste, og dermed bidra til utvikling for å forenkle folks hverdag. Yokohamas mål er å samarbeide med samfunnet på en rettferdig måte, og å jobbe i harmoni med miljøet. Yokohamas eget forskningsanlegg ligger i Hiratsukafabrikken. Forskningsanlegget er utstyrt med de nyeste instrumenter og utstyr, slik at det er mulig for selskapets forskere å utvikle neste generasjons teknologi. Yokohama har også tilgang til en rekke testanlegg, hvor deres dekk testes for å sikre at de er av høyeste kvalitet. På testanlegget D-PARC tester en hvor mye dekket presterer i forhold til forskjellige typer vær og på ulike typer veier. Her finnes det for eksempel en testbane som simulerer kjøring på svingete fjellveier. På TIRE TEST CENTER OF ASIA testes dekkene for å se hvordan de presterer ved høye hastigheter. Yokohamas dekk gjennomgår alltid slik grundig testing, slik at selskapet kan garantere at du som kunde får dekk av høyeste kvalitet og med best mulig ytelse.

Yokohama ble grunnlagt av Yokohama Cable Manufacturing Co., Ltd (i dag Furukawa Electric Co., Ltd) og det amerikanske selskapet BF Goodrich. Selskapet startet produksjonen av dekk i 1919, på fabrikken sin i Hiranuma. Det var først i 1937 at dekkene ble døpt Yokohama, og først i 1963 endret hele selskapet navn til The Yokohama Rubber Co, Ltd.. Siden oppstarten, i 1917, har Yokohama stadig vokst og utvidet sin virksomhet og sine fasiliteter. Når det kommer til miljøspørsmålet var Yokohama tidlig i gang, og allerede i 1993 hadde selskapet formulert en handlingsplan for hvordan selskapet ville arbeide for å minimere miljøpåvirkningen. Siden den gang har Yokohama fortsatt å jobbe på sin miljøprofil, og som et skritt for å redusere utslippene sine, startet selskapet et prosjekt for å redusere industrielt avfall i 2001. Yokohama arbeider også med et prosjekt for å bevare skogen, derfor plantes det trær på alle Yokohamas anlegg. Yokohama jobber kontinuerlig for å redusere utslippene og å forbedre verden rundt seg. Selvfølgelig har Yokohama satt opp produksjonsstrukturer, som reduserer belastningen på miljøet så mye som mulig, både på sine nye fasiliteter og på allerede eksisterende fasiliteter. Yokohama arbeider for å til slutt kunne resirkulere alt avfallet sitt. Alle Yokohamafabrikkene i Japan har i dag nådd nullutslipp, og selskapet graver ikke ned noe av avfallet sitt. Selskapet vet hvor stort og viktig ansvaret deres er når det gjelder arbeidet for en bærekraftig miljøutvikling.

Yokohama dekk

Felles for alle Yokohama dekk er at de er pålitelige og av høy kvalitet. Yokohama tilbyr dekk til alt fra personbiler og lastebiler til kjøretøy, som brukes for eksempel på byggeplasser. Uansett hvilke av Yokohamas produkter det gjelder, er målet for selskapet å berike folks liv, og det gjør selskapet ved å investere tungt i å utvikle ny teknologi, teste produktene sine grundig og deretter selge dem til en god pris. Yokohama bruker alltid den nyeste teknologien, og de ansatte i selskapet er dedikert til å skape et bedre og enklere liv for mennesker, samfunnet og verden. Så hvis du leter etter et dekk, som er av høy kvalitet og produsert av et selskap som tar ansvar for egen miljøpåvirkning, er Yokohamas dekk noe for deg. Yokohama produserer dekk som er pålitelige og forbedrer kjøreopplevelsen. Enten du er på utkikk etter dekk til lastebil eller personbil, kan du være sikker på at Yokohama produserer dekk som passer ditt behov og din situasjon.

Yokohama Dekk

Dekk fra Yokohama