Kings Tire produserer dekk, slanger og flaps for en rekke biler som ikke bare inkluderer vanlige biler, men også kjøretøy som brukes i industrien. Selskapet ble etablert i Taiwan i 1988, og har i dag tre fabrikker i Tianjin, Kina. Kings Tire tilbyr en global service, der man ikke minst gjenfinner selskapets produkter i Europa, USA, Australia og New Zealand. Siden eksport er det viktigste markedet for Kings Tire, betyr det at alle produktene er grundig testet og verifisert for å leve opp til de internasjonale sikkerhetsbestemmelsene og kravene til produkter i segmentet dekk for alle typer kjøretøy.

I tillegg til dekk for vanlige kjøretøy, produserer selskapet også dekk for lette lastebiler, trucker og busser. Ikke bare det, de produserer også en rekke dekk som har spesifikke bruksområder, spesielt innenfor industrien. I deres sortiment kan du for eksempel finne dekk for kraner og gaffeltrucker, samt for lastebiler og kjøretøyer som primært brukes i gruveindustrien. For å ta opp det sist nevnte, har den globale etterspørselen etter mineraler og metaller vokst eksepsjonelt i det siste tiåret, og av den grunn har etterspørselen etter dekk laget for maskiner som brukes i denne bransjen, vokst raskt.

Men så har selskapet også dekk som er ment å brukes i andre typer av jordbruksindustri. Her finnes for eksempel dekk for trillebårer, i tillegg til dekk for store traktorer og skurtreskere. Kings Tire produserer også spesielle dekk som skal brukes for firehjulinger og scootere som trenger et ekstra godt grep.

Med dekk fra Kings Tire garanteres du et produkt som er av en utrolig høy kvalitet. Og hvis du har et selskap innenfor industri eller landbruksnæringen, kan du føle deg trygg på at deres egne produkter ligger teknisk langt fremme i utviklingen. Velg dekk fra Kings Tire, så får du dekk som holder og presterer i lang tid.