Protector er et system, og et produkt, som sørger for at dekkene holder lenge, og aldri risikerer å punktere. Protector ble oppfunnet av Paul Butterfieldworth, og ble tilgjengelig for publikum i juni 2003. Men også før dette fantes det tilsvarende systemer for å lage dekk som kunne være motstandsdyktig mot punktering. Men ganske snart, etter at han testet alle, innså Buttersworth at de fungerte dårlig. Han gjorde det dermed til sin oppgave å skape markedets beste beskyttelse mot punkteringer. For å oppnå dette startet Buttersworth å jobbe sammen med de absolutt beste kjemikerne i Storbritannia, og etter mange år med eksperimentering kom de frem til dagens system, som består av Protector.

Punktering har lenge vært et av de største problemene for bileiere i alle kategorier. Ikke minst kan det være et problem når du reiser langt, eller har en bestemt tidsfrist. De fleste voksne har en eller annen gang opplevd at en ved et upassende tidspunkt plutselig får et flatt dekk, og panikken sprer seg. Men med systemet Protector er ikke det lenger et problem, ettersom punktering blir umulig. I korte trekk er Protector at en spesiell gele injiseres inn i dekket, som deretter gjør det motstandsdyktig mot punktering. Gelen fungerer slik at den ved det minste snev av lekkasje i dekket, raskt tetter hullet. I prinsippet betyr dette så kan du kjøre på en spiker, uten at dekket mister trykket. Du er sikret mot punkteringer i all fremtid.

Så, hvis du har gått lei av å bytte dekk på bilen, og foretrekker å ikke bekymre deg, så er Tyre Protector den perfekte løsningen på dine problemer. Ikke bare unngår du alt arbeidet som et dekkskift betyr, men fremfor alt så hjelper det også at du ikke lenger trenger å tenke på at en punktering kan hindre turen din til flyplassen, eller et viktig møte.