Ovation er et dekkmerke som i hovedsak distribueres i Australia og Tasmania. Der er det et av de absolutt største dekkmerkene, og det har eksistert siden slutten av 1990-tallet. Men de fleste av dekkene fra Ovation ikke er produsert i Australia, men blir i stedet produsert i Kina. Der har selskapet nemlig et stort produksjonsanlegg, som dekker omtrent en og en halv kvadratkilometer, med cirka 6000 ansatte. Anlegget har en kapasitet på ca 12 millioner dekk i året. Det er imidlertid viktig å legge til at dekkene ikke kun omsettes i de land som er angitt ovenfor. En stor andel av eksporten går nemlig også til en rekke andre land.

Ovation produserer dekk for en rekke forskjellige bilmodeller. Du kan finne dem til alt fra din lille Mazda til din store SUV. Men du kan også være sikker på at de vil ha en holdbarhet utover det vanlige. Hvilken bil du enn har, vil du dermed kunne finne holdbare dekk fra denne produsenten.

En av de tingene som Ovation i tillegg tar hensyn til når de produserer dekkene sine, er miljøpåvirkning. Dette gjøres på flere måter. Dels gjennom at produksjonen av dekk fra dette merket gjøres skånsomt, men også gjennom at dekkets utforming og dets mønster er gunstig, og ikke fører til overdrevet drivstofforbruk. På den måten kan du føle deg trygg på at dekkene fra Ovation også innebærer en miljøvennlig kjøring.

Med dekk fra dette merket får du derfor et produkt, som ikke bare er billig i forhold til kvaliteten som det tilbyr, men også et produkt som er miljøvennlig utfra mange forskjellige aspekter. Dekkene fra denne produsenten passer såvel både til daglig langkjøring, som til vanlige ferieturer. Gjør som så mange andre verden over - velg dekk fra Ovation.