Malhotra er en kjent dekkprodusent, som startet sin virksomhet i 1954. De er en av produsentene som er best kjent i dekkbransjen, ikke minst for sine visjonære iver og innovative praksis når det gjelder å produsere dekk, ikke bare for vanlige personbiler, men også for de større maskinene som brukes i industri- og jordbruksvirksomhet. Selskapet er i dag en av de ledende produsenter og eksportører av dekk. Deres eksport går over hele verden.

Da selskapet startet i 1954, var imidlertid situasjonen annerledes. Da var deres virksomhet primært fokusert på kun å produsere gummi, som senere ville bli brukt i dekk av andre selskaper. Det var ikke før i 1978 at Malhotra kom til å produsere sin første egne dekkserie, og driften gikk bra, så i 1989 de utvidet den til også å gjelde vanlige biler og traktorer som brukes i industrien. I begynnelsen av 1990, fikk selskapet muligheten til å starte eksport av sine produkter, og med tiden har eksportmarkedet blitt deres viktigste salgsplass for produktene deres.

Dekkene fra denne produsenten har mange fordeler som gjør dem attraktive for både bedrifter og privatpersoner. For det første, alle dekkene deres er laget for å tåle enorme temperaturer, og for å gjøre dekkfriksjonen på veibanen så minimal som mulig. Dekkene deres har også spesielle støtdempende egenskaper, og er også utformet for å bidra til minimal støy ved kjøring. Alle dekk fra Malhotra er et økonomisk valg av mange grunner. Delvis de er relativt billige å kjøpe, uten at det av den grunn er av dårlig kvalitet. Men fremfor alt er dekkene, fra denne produsenten, laget slik at kjøringen innebærer et minimalt forbruk av bensin. Det betyr at kjøringen din blir drivstoffeffektiv, og at du på denne måten sparer penger.

Med dekk fra Malhotra får du dermed billige dekk av høy kvalitet.