Goodride

Goodride har en mangfoldig produktlinje, med dekk som er finnes på alt fra person,-, sports- og lastebiler, traktorer, sykler og motorsykler, til trillebårer og som larveføtter. Hovedsakelig utvikler Goodride dekk til industrielle kjøretøy, landbruks-og tungindustri samt personbiler, men de også har en forankring innen motorsport.

Chris Gonzalez, også kjent som Gonzo Drift, som kjører såvel i kanadiske som i amerikanske drifting ligaer, har brukt Goodrides dekk i nesten to år, og er helt forelsket. De er perfekte for drifting etter hans mening, både med tanke på pris og ytelse. De presterer godt under høye hastigheter og varer overraskende lenge, med tanke på mengden av slitasje som drifting gjør.

Goodride utkonkurrerer etter hans mening både BFG og Toyo samt Nitto. Fremfor alt er han imponert over modellen SV308, og han anbefaler dem for både yrkessjåfører og ytelsesentusiaster.

Det kanadiske selskapet Goodride ble etablert i 1958 og selges i de fleste deler av verden. Som motto har de: Ærlighet, integritet og kundeservice. Goodrides fabrikker er både prisbelønte og berømte. Blant annet har de fått anerkjennelse fra US Department of Transportation (DOT) og FNs økonomiske kommisjon for Europa (ECE).

Selskapet føler sterkt for menneskelig fellesskap, og understreker dette både ved å arbeide for et personlig engasjement, og tilknytning til forhandlere, partnere og kunder, som et flertall engasjementer utenfor selskapets ordinære virksomhetsrammer. Selskapets filosofi er at man gjennom aktiv og hengiven støtte styrker båndene mellom selskaper og sosiale grupper.

Eksempler på dette er at på Goodride støtter YMCAs arbeid med å bygge sterke ungdommer, familier og lokalsamfunn. Samt at de støtter The Citizens Foundation of Canada (TCF Canada), en organisasjon som finansierer grupper og aktiviteter med fokus på å spre utdanning til barn i den tredje verden.

Goodride er også sponsor til det kanadiske baseballaget Kal Tires.