Cooper Historie

I 1914 ble Cooper Tires, som det het den gang, grunnlagt. Det var USA som først gjorde sitt inntog i dekkproduksjon, og takket være sine mange års erfaring har de et godt rykte i bransjen og blant forbrukerne.

Cooper dekk

I dag er Cooper også godt etablert i Europa og resten av verden, en utvidelse som oppsto på slutten av 1990-tallet da de kjøpte opp Avon Tyres, et britisk dekkmerke. Blant forbrukerne har Cooper blitt kjent for å produsere enestående dekk for biler som kjører off-road og SUVer, og også for sine vinterdekk, siden egenskapene til disse dekkene passer kjøreforholdene perfekt. Det som ikke må glemmes, er at de er minst like kvalifiserte i produksjonen av andre dekk. Cooper dekk fokuserer på å produsere dekk som er slitesterke, tøffe og intelligente for å dermed gi kundene et dekk utover det vanlige. De videreutvikler også dekk med den nyeste teknologien for å holde standarden oppe etterhvert som fremskritt gjøres innen produksjon. Selskapet legger mye ressurser i sine nye markeder og prioriterer blant annet å nå opp til europeiske kvalitetskrav for å være forbrukernes beste valg.

Cooper dekk er svært populære, hovedsakelig på grunn av høy kvalitet og rimelige priser. De er sterkere enn de fleste andre merker og dekkenes robuste design har et enestående grep og tåler mye slitasje fra alle typer belastende kjøring. De konkurransedyktige prisene som Cooper tilbyr, kombinert med holdbarheten, betyr at kundene har tilgang til svært rimelige dekk. Disse dekkene er ikke bruk-og-kast dekk, men kan brukes i lang tid uten at det går på akkord med sikkerheten. Coopers ønske er rett og slett å skape verdens beste dekk.

Eksempler på populære dekk er vinterdekket Weather-Master WSC, Discoverer M+S og Cooper Discoverer AT3 som motvirker kuttskader i dekket, Cooper Zeon LTZ for SUV, og det lette og stille dekket Cooper CS6 for personbiler.

Dekk fra Cooper