Sailun er en dekkprodusent som startet opp i 2002 for å bidra til utvikling og suksess for dekkproduksjonen i Kina, slik at de kunne forsyne det allerede svært konkurransedyktige eksportmarkedet med billige produkter av høy kvalitet. I dag holder selskapet til i den økonomiske utviklings- og forskningssonen i Quingdao. En av fordelene med dette er at Sailun da mottar en rekke fordeler med å være i nærheten av universitetet i samme by. Ikke bare tillater dette forskerne ved universitet til å bidra til utvikling av materialene som brukes i dekkene, spesielt gummi, men også til å bidra i testing av dekk, samt å utvikle dekkenes egenskaper. Dette er den første fabrikken i landet som kombinerer industriell dekkonstruksjon og forskning. Fabrikken deres er ment å tjene som første skritt mot neste generasjon av fabrikkproduksjon i landet.

I Sailuns kolleksjon vil du finne dekk for de fleste typer kjøretøy. De produserer ikke bare dekk for personbiler i familieklassen. Du vil også finne dekk for sportsliknende biler, samt SUVer og Jeeper. En økende andel av produksjonen vies nå til å produsere dekk som brukes av kjøretøy innen industri. Ikke minst har dekk til lastebiler og hjullastere av ulike slag blitt svært etterspurt på verdensmarkedet de siste årene. Hovedsakelig på grunn av at gruveindustrien, som følge av større etterspørsel etter mineraler og metaller, har økt behov for en rekke store industrielle kjøretøy.

En god grunn til å få dekkene fra Sailun er at industrien stoler på at hvert ledd hos Sailun forsøker å produsere så miljøvennlig dekk som menneskelig mulig. Ikke bare i hele produksjonsprosessen, men også takket være produktenes design, har dekkene en minimal innvirkning på miljøet. Et eksempel på hvordan design påvirker en reduksjon i drivstofforbruk.