Jinyu er et av Kinas ledende dekkselskaper, grunnlagt i 1995. Det er et selskap som ikke bare er et av landets største, men også det selskapet som har blant landets mest effektive og moderne produksjonsanlegg. Ikke minst er Jinyu av mange utenlandske selskaper ansett som den mest pålitelige og beste dekkprodusenten i Kina. En av grunnene er at selskapet har en omfattende kvalitetskontroll, som gjør at deres produkter alltid leverer høyeste kvalitet. Dessuten er prisene på dekk fra Jinyu svært gode. De selges i over 100 land rundt om i verden, og hvis du tilfeldig plukker ut en bil på gaten, er sjansen stor for at den aktuelle bilen har dekk fra denne produsenten.

Jinyu tilbyr dekk for en rekke ulike kjøretøyer, men fremfor alt vil du finne selskapets dekk på vanlige biler og lastebiler. De har også et omfattende utvalg for firehjulsdrevne kjøretøy, samt for lettere terrengkjøretøyer av ulike slag, som er laget for å tåle de tøffeste forhold i mange år uten å svikte i ytelse.

Dekkene fra Jinyu står på fire ben. Dels er de laget for å kunne tilby så høyt nivå av komfort som mulig. De er også utformet for å gi en stille kjøring, noe som er spesielt viktig for omgivelsene. Med feil konstruerte dekk kan det bli svært mye støy. De er også konstruert for å være så sikker som mulig, for å gi føreren best mulig kontroll over kjøretøyet.

Hvis du velger dekk fra Jinyu, gjør du det som mange allerede har gjort; å velge dekk som er billige samtidig som de tilbyr høy kvalitet og holdbarhet. Med dekk fra en av Kinas ledende dekkprodusenter får du dekk med fantastiske kjøreegenskaper. De er både stillegående, sikre og pålitelige. Og ikke minst er de snille mot økonomien din.