Avon

Så tidlig som i 1904 etablertes Avon som dekkprodusent og har siden den gang utvidet sitt produktspekter betydelig. I dag eies Avon Tyres av Cooper Tire & Rubber Company. Det som har skjedd i løpet av de siste 100 årene er at dekkene har begynt å bli produsert til, forutenom biler, også andre fire-hjulsdrevne kjøretøy som varebiler, trailere samt tohjulinger som motorsykler. De tre sistnevnte fantes ikke da selskapet ble grunnlagt, men har blitt lagt til ettersom virksomheten har utvidet. Det er takket være den gode kvaliteten, som sattes allerede i selskapets begynnelse, at Avon har blitt det globale selskapet det er i dag. Uansett hvor du befinner deg i verden finner du Avon-dekk på alle typer kjøretøy, nettopp fordi de er produsert i alle varianter og til alle formål.

Uansett hvilken type kjøretøy, kjørestil og behov du har, så tilbyr Avon deg de dekkene som passer deg best. Det er ikke bare på motorveier, landeveier og i urbane områder at Avon blir flittig brukt, men også på racerbaner rundt om i verden har mange løp blitt vunnet med hjelp av disse høykvalitetsdekkene. Dette gjelder både firehjuls- og tohjulsdrevne kjøretøyer i alle typer løp. Den ekspertisen som selskapet har bygd opp innen dekk gjør dem til et utmerket valg.

Grunnen til at Avon i dag er en ledende dekkprodusent, er at selskapet har innrettet seg etter den raske utviklingen i bransjen, men også fordi de er en progressiv produsent som kombinerer ny teknologi og design i produksjonen sin. Hundre år i bransjen har gitt dem en fordel ettersom all kunnskap og erfaring som strømmer inn, munner ut i prisgunstige produkter. Takket være denne bakgrunnen er Avon-dekk et lett valg for forbrukere som er ute etter høykvalitetsdekk som ikke bare tilbyr sikker kjøring og holder lenge, men som også gjør at kjøringen blir til noe utover det vanlige.